Termékek Menü

A vállalkozások alapítása, működtetése, átszervezése, megszüntetése

Ár:
3.200 Ft
Azonosító: KR-088
Cikkszám: KR-088
Kiadó: KIT Kft.
Elérhetőség: Rendelhető
A tankönyv, a 0001-06 azonosító számú „A vállalkozások alapítása, működtetése, átszervezése, megszüntetése” követelménymodul szakmai kompetenciáinak megszerzéséhez, a modulhoz tartozó szakmai ismeretek elsajátításához nyújt segítséget.
Várható szállítás: 2021. április 27.

Hasonló termékek

Cikkszám: 176275
Rendelhető
„Két csapdát kell elkerülnünk az igazsághoz vezető úton. Az egyik, ha nem megyünk végig,a másik, ha el sem indulunk.”Gautama SziddhártaSeth Godin a tőle megszokott öniróniával, humorral és lelkesedéssel biztatja mindazokat, akiknek elegük van a világban eluralkodó középszerűségből, és csak a kezdő lökésre várnak, hogy megvalósítsák álmaikat. Ez a könyv a kezdeményezés és megújulás szenvedélyes kiáltványa: Vágj bele!•Ne csak beszélj az új lehetőségekről!•Tedd meg a döntő lépést!•Juss el addig, ahonnan már nincs visszaút!•Ne félj a következményektől – kockáztass!•Teremts valami újat! Kiadó: HVG KIADÓI ZRT..
3.200 Ft 2.880 Ft
Cikkszám: 152447
Rendelhető
Seth Godin legújabb botránykönyvében a marketing egészen új formájáról, paradigmaváltásáról ír. A lényeg: mindnyájan történeteket mesélünk a házastársunknak, barátainknak, főnökünknek, alkalmazottainknak, de még saját magunknak is. Bár tudjuk, nem a teljes igazságot mondjuk, mégis működik, ezért csináljuk. A sztorikban ugyanis a bonyolult egyszerűvé, a felfoghatatlan felfoghatóvá válik. Így lesz a teljes igazságból saját magunk gyártotta igaz hazugság. A marketingeseknek is ezt kell tenniük, mert ezt várjuk el tőlük. A szükségleteken túl vágyakat kell kielégíteniük és a bejáratott marketing módszerek helyett hiteles sztorikat kell gyártaniuk. Ez az igaz kihívás. Az győz, aki képes haladni a korral. „Nincs más választásunk: vagy sztorizunk, vagy eltűnünk a süllyesztőben.” Kiadó: HVG KIADÓI ZRT..
3.200 Ft 2.880 Ft
Termék címkék: KIT Kft., Murányi István