Termékek Menü

A vállalkozások alapítása, működtetése, átszervezése, megszüntetése

Ár:
3.200 Ft
Azonosító: KR-088
Cikkszám: KR-088
Kiadó: KIT Kft.
Elérhetőség: Rendelhető
A tankönyv, a 0001-06 azonosító számú „A vállalkozások alapítása, működtetése, átszervezése, megszüntetése” követelménymodul szakmai kompetenciáinak megszerzéséhez, a modulhoz tartozó szakmai ismeretek elsajátításához nyújt segítséget.
Várható szállítás: 2021. szeptember 29.

Hasonló termékek

Cikkszám: 173361
Rendelhető
Miért nem merünk szárnyalni? Miért félünk álmaink megvalósításától? Miért gondoljuk, hogy az alkotás csak a művészeknek való?Seth Godin eddigi legkritikusabb könyvében szenvedélyesen fejti ki, hogyan adtuk el magunkat az ipari társadalom elvárásainak, és dőltünk be az Ikarosz-legenda hamis propagandájának: Ne repüljünk túl közel a Naphoz! Ne becsüljük túl magunkat! Ne akarjunk többet, mint amit elvárnak tőlünk! Annyira belénk nevelték ezeket a szabályokat, hogy teljesen megfeledkeztünk arról, alacsonyan repülni legalább olyan veszélyes. Megtanultuk elítélni mások nagyravágyását, miközben beletörődünk saját megalkuvásainkba. Ikarosz tévedése a mi tévedésünk. Ideje helyrehoznunk! A könyv rendkívül sok erőt és inspirációt ad, hogy felismerjük a forradalmi változást. Legyen elég bátorságunk, hogy a kapcsolatokra épülő új világban mielőbb megtaláljuk az utat a valódi sikerhez: önmagunkhoz és az alkotás öröméhez, hiszen mindannyian művészek vagyunk. Kiadó: HVG KIADÓI ZRT..
3.200 Ft
Cikkszám: 176275
Rendelhető
„Két csapdát kell elkerülnünk az igazsághoz vezető úton. Az egyik, ha nem megyünk végig,a másik, ha el sem indulunk.”Gautama SziddhártaSeth Godin a tőle megszokott öniróniával, humorral és lelkesedéssel biztatja mindazokat, akiknek elegük van a világban eluralkodó középszerűségből, és csak a kezdő lökésre várnak, hogy megvalósítsák álmaikat. Ez a könyv a kezdeményezés és megújulás szenvedélyes kiáltványa: Vágj bele!•Ne csak beszélj az új lehetőségekről!•Tedd meg a döntő lépést!•Juss el addig, ahonnan már nincs visszaút!•Ne félj a következményektől – kockáztass!•Teremts valami újat! Kiadó: HVG KIADÓI ZRT..
3.200 Ft 2.880 Ft
Termék címkék: KIT Kft., Murányi István