Termékek Menü

Alkalmazott számítástechnika

Ár:
5.620 Ft
Azonosító: KR-432
Cikkszám: KR-432
Kiadó: KIT Kft.
Elérhetőség: Rendelhető
A könyv és a hozzátartozó CD a manapság leggyakrabban használatos operációs rendszerrel és irodai szoftvercsomaggal ismerteti meg az Olvasót.
Várható szállítás: 2022. október 10.

Hasonló termékek

Cikkszám: 169374
Rendelhető
Az Adobe InDesign CS6 elsajátításának leggyorsabb, legkönnyebb és legátfogóbb módjaA „Classroom in a BookŽ” a legtöbb példányban eladott szoftveroktató tankönyvsorozat. Segítségével gyorsan és könnyedén tanulhatjuk meg az Adobe szoftverek használatát. A „Tanfolyam a könyvben” azt nyújtja, amit semmilyen más könyv vagy képzés nem tud – az Adobe termékszakértők támogatásával fejlesztett, hivatalos oktatósorozat az Adobe Systems Incorporatedtől.Az Adobe InDesign CS6 – Tanfolyam a könyvben tizenhat leckéje az Adobe InDesign elsajátításához szükséges alapokat veszi sorra. Számtalan tippek és módszert kapunk e közben, amelyek segítségével hatékonyabban dolgozhatunk az alkalmazásban. Végigvehetjük a könyvet az első leckétől az utolsóig, de válogathatunk a csak bennünket érdeklő témakörök között is!Az Adobe InDesign CS56 alkalmazással magazinokba, hírlevelekbe és egyéb nyomtatott anyagokba szánt dokumentumokat tervezhetünk és tördelhetünk, illetve elvégezhetjük azok nyomtatás előtti ellenőrzés Kiadó: PERFACT-PRO KFT..
5.880 Ft 5.292 Ft
Cikkszám: 58107
Kiadó: PANEM.
Rendelhető
A könyv olyan referencia kéziköny, amely több mint ezer ábécé-sorrendbe rendezett címszót tartalmaz, amelyek felölelik az adatbázis-kezelés egyes alapfogalmait, a relációs adatbázis-kezelést, az ORACLE-definíciót, az ORACLE SQL verziójának eszközeit, a PL/SQL parancsokat, a függvényeket és eljárásokat. A mndennapi programozáshoz nélkülözhetetlen. Eddig magyar nyelven nem volt elérhető teljes referencia. Az olvasó könnyen és gyorsan megtalálja a választ az ORACLE eszközök szintaktikájával, szemantikájával kapcsolatos problémáira, de jól alkalmazható egy konkrét témakör ismeretanyagának elsajátításához. Kiadó: PANEM..
5.900 Ft
Cikkszám: 180538
Rendelhető
Napjainkra a szoftverfejlesztés egyik vezető platformjává a Java nyelv vált: széles körben használják ipari és kutatási feladatok megvalósítására. A könyv feltételezi, hogy az Olvasó már rendelkezik általános programozói alapismeretekkel, de a Java nyelvet az alapoktól kezdi. A nyelvnek az íráskor aktuális, 7-es verzióját tárgyalja. A téma ismertetése az aktuális programozási trendeket és technológiákat veszi alapul, és bemutatja a Java nyelv ezekhez való kapcsolódását is. Az első öt fejezet a legalapvetőbb, a Java-programozók számára nélkülözhetetlen ismereteket nyújtja. Ezek stabil alapot jelentenek a platform használatához. Ide tartozik a változótípusok és az utasítások ismertetése, a fejlett objektumorientált eszköztár és az osztálykönyvtár áttekintése, valamint a generikus kollekciók bemutatása is. A későbbi fejezetek haladó témákat ismertetnek, végigviszik az Olvasót az összetett alkalmazások fejlesztése során felmerülő problémákon. Ezeket a fejezeteket az alapokat már jól ismerő Kiadó: SZAK KIADÓ KFT..
5.900 Ft 5.310 Ft