Termékek Menü

Anatómai - Élettan

Ár:
9.290 Ft
Azonosító: MK-6061-6
Cikkszám: MK-6061-6
Kiadó: MŰSZAKI KÖNYVKIADÓ KFT.
Elérhetőség: Rendelhető
Várható szállítás: 2022. július 07.

Hasonló termékek

Cikkszám: 166826
Rendelhető
A richly illustrated, user-friendly companion with adequate theoretical background for those practicing strength training either for competitive sports or for general health preservation. It offers effective, practical advice for coaches, trainers, athletes, and all those individuals who participate in sports, and provides important guidance on carrying out strength training without injuries.It includes a description of the interaction of the muscles, the skeletal system and function, a presentation of strength exercises by equipment, a classification of strength exercises by muscle groups, an introduction to the tools and general methods of strength training and hundreds of inventive exercises illustrating the practical application of the theory. The authors: Dr. László Katics directs the strength training of the Hungarian judo team and of Olympic and World champion water polo players. Dr. Dénes Lőrinczy is a highly cited scholar currently engaged in the study of molecular dynamics (E Kiadó: AKADÉMIAI KIADÓ ZRT..
9.198 Ft 8.278 Ft
Cikkszám: 170916
Rendelhető
A könyv általános része a légzőrendszer fejlődését, élettani működését, elváltozásainak anamnézisét, diagnosztikáját és a gyógyszeres és a nem gyógyszeres terápiaformák általános ismertetését tartalmazza. A második rész az újszülöttkori, a harmadik a csecsemő- és gyermekkori légzőszervi működészavarokat veszi sorra. A negyedik nagy fejezet a kóros immunválaszon alapuló - sajnos egyre gyakoribb - gyermekkori légzőszervi megbetegedéseket ismerteti, az ötödik, Egyéb légzőszervi betegségek cím alatt foglalja össze az akut sürgősségi ellátást igénylő állapotokat, a krónikus progresszív betegségeket, a mediastinum megbetegedéseit, a gyógyszerek és mérgezések okozta légzőszervi betegségeket, a neuromuszkuláris megbetegedések légzőrendszert érintő, valamint a csontos mellkas rendellenességeibõl eredeztethetõ pulmonális következményeit. Tárgyalja az apnoéval járó csecsemőkori szindrómákat, a tüdőembóliát, az atelectasiát és a pulmonológiai érintettséggel járó szisztémás be Kiadó: MEDICINA KÖNYVKIADÓ ZRT..
8.800 Ft
Cikkszám: 9789632261515
Rendelhető
Az orvosi pszichológia a híd szerepét tölti be a természet- és a társadalomtudományok között, hiszen ideális esetben e tudományterület művelőjének mindkét területen egyformán otthon kell lennie: meg kell értenie a lélektani folyamatok társadalomtudományi összefüggéseit, és azt is, hogy e tényezők milyen mechanizmusokon keresztül vezetnek testi tünetekhez és megbetegedésekhez. Az első kiadáshoz képest jelentősen átdolgozott tankönyvben a fejezetek elején összefoglalás, a végén kérdések segítik a szöveg jobb megértését, igen hasznos a pszichológiai fogalmak ábécébe rendezett jegyzéke, valamint a legújabb tudományos eredményekre is kitekintő irodalomjegyzék.
8.700 Ft
Termék címkék: Műszaki Kiadó