Termékek Menü

Cukrász szakmai ismeretek 1. (hivatalos tankönyv)

Ár:
5.690 Ft
Azonosító: TM-61002_1
Cikkszám: TM-61002_1
Kiadó: Tankönyvmester Kiadó
Elérhetőség: Rendelhető
A színvonalas vendéglátáshoz hozzátartozik a pincérek, felszolgálók a magas szintű szakmai képzettsége is. Az egyre bővülő szakmai ismereteket, követelményeket foglalja össze ez a színes fotókkal illusztrált könyv, amely a szorosan vett felszolgálói ismeretek és feladatok ismertetésén kívül kitér a gazdálkodással összefüggő ismeretekre, a marketing jelentőségére, az élelmiszerismeretre, az áruforgalmi tevékenységekre. A könyv tartalmaz egy ún. „Gasztronómiai lexikont is, amelyben a legfontosabb szakszavak rövid magyarázata található.
Várható szállítás: 2021. augusztus 06.

Hasonló termékek

Cikkszám: TM-61001
Rendelhető
A három éves képzéshez készített, színes fotókkal illusztrált tankönyv első kötete a szorosan vett cukrász szakmai ismeretek - tészták, töltelékek, bevonóanyagok stb. készítése - bemutatásán kívül kitér a gazdálkodással összefüggő ismeretekre, a cukrásztermékek készítésére alkalmas anyagok vizsgálatára, a munkaszervezésre, az élelmiszer-biztonsági és higiéniai előírások alkalmazására.
5.690 Ft
Cikkszám: TM-61002_2
Rendelhető
A könyv és a CD melléklet elsősorban a vendéglátási szaknyelv tanulóinak készült, de haszonnal forgathatják a turizmus szaknyelv tanulói is. Az összeállított anyag a nyelvi készségek és kompetenciák fejlesztésére szolgál, nagy súlyt helyezve a beszédértés és a beszédkészség fejlesztésére. A feladatok és a hanganyagok a vendéglátási szaknyelv gyakorlásához nyújtanak segítséget.
5.690 Ft