Cukrász szakmai ismeretek 1. (hivatalos tankönyv)
Ár:
5.690 Ft
Szerző | Kemény Andrásné |
Kiadás éve | 2015 |
Azonosító: | TM-61002_1 |
Cikkszám: | TM-61002_1 |
Kiadó: | Tankönyvmester Kiadó |
Elérhetőség: | Rendelhető |
A színvonalas vendéglátáshoz hozzátartozik a pincérek, felszolgálók a magas szintű szakmai képzettsége is. Az egyre bővülő szakmai ismereteket, követelményeket foglalja össze ez a színes fotókkal illusztrált könyv, amely a szorosan vett felszolgálói ismeretek és feladatok ismertetésén kívül kitér a gazdálkodással összefüggő ismeretekre, a marketing jelentőségére, az élelmiszerismeretre, az áruforgalmi tevékenységekre. A könyv tartalmaz egy ún. „Gasztronómiai lexikont is, amelyben a legfontosabb szakszavak rövid magyarázata található. | |
Várható szállítás: | 2022. május 31. |
Hasonló termékek
Cikkszám: TM-61001
Kiadó: Tankönyvmester Kiadó
Rendelhető
A három éves képzéshez készített, színes fotókkal illusztrált tankönyv első kötete a szorosan vett cukrász szakmai ismeretek - tészták, töltelékek, bevonóanyagok stb. készítése - bemutatásán kívül kitér a gazdálkodással összefüggő ismeretekre, a cukrásztermékek készítésére alkalmas anyagok vizsgálatára, a munkaszervezésre, az élelmiszer-biztonsági és higiéniai előírások alkalmazására.
5.690 Ft
Cikkszám: TM-61002_2
Kiadó: Tankönyvmester Kiadó
Rendelhető
A könyv és a CD melléklet elsősorban a vendéglátási szaknyelv tanulóinak készült, de haszonnal forgathatják a turizmus szaknyelv tanulói is. Az összeállított anyag a nyelvi készségek és kompetenciák fejlesztésére szolgál, nagy súlyt helyezve a beszédértés és a beszédkészség fejlesztésére. A feladatok és a hanganyagok a vendéglátási szaknyelv gyakorlásához nyújtanak segítséget.
5.690 Ft
Cikkszám: 9786158057622
Rendelhető
5.950 Ft