Termékek Menü

Deutsch im unternemensbereich (középfok)

Ár:
1.775 Ft
Azonosító: KR-573
Cikkszám: KR-573
Kiadó: KIT Kft.
Elérhetőség: Rendelhető
A nyelvkönyv a közgazdasági, kereskedelmi szakmákat tanuló diákokat készíti fel a középfokú nyelvvizsgára. Fejezetei logikusan tárgyalják a különböző témaköröket: többek között az álláskereséssel, a levelezéssel, a marketing- és reklámtevékenységgel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat.
Várható szállítás: 2021. augusztus 10.

Hasonló termékek

Cikkszám: 103799
Rendelhető
A Deutsch inetnational harmadik kötete már a középszintű érettségi és az egynyelvű nyelvvizsga célegyenesébe vezeti a tanulókat, épp ezért a korábbiaknál hangsúlyosabban a két vizsgafajta témáira koncentrál: média, szolgáltatások, iskola és képzés, lakás, élet a városban és vidéken, ember és technika, Európa stb. – csak hogy a legfontosabbak közül válogassunk. A tankönyv összeállítása biztosítja a vizsgán való garantált megfelelést, és nem utolsó sorban a Deutsch internationaltól már megszokott élményszerű, logikusan felépített és felhasználóbarát tananyagot. A harmadik kötet a középiskolás tananyag eredményes befejezésének záloga, a B1 nyelvi szint elvárásainak teljesítését teszi lehetővé. A 3. rész (tankönyv, munkafüzet, felmérő füzet, tanári kézikönyv és cd csomag) megrendelhető a 2007/2008. tanévre. A KÖTETET TANKÖNYVVÉ NYÍLVÁNÍTOTTA AZ OKTATÁSI MINISZTÉRIUM (15503-20/2006). Iskolai árak: tankönyv 1380 Ft, munkafüzet 1080 Ft, tanári kézikönyv 2980 Ft, felmérő füzet 1480 F Kiadó: MAXIM KÖNYVKIADÓ KFT..
1.780 Ft
Cikkszám: 64420
Rendelhető
A `Lerne gerne Deutsch!-2` c. nyelvkönyv azoknak szeretne segítséget nyújtani, akik német nyelvből készülnek (egy- ill. kétnyelvű) nyelvvizsgákra (Magyar Állami Nyelvvizsga, Zertifikat Deutsch, ÖSD), érettségire, egyetemek, főiskolák felvételijére, valamint azok német alap. és záróvizsgáira.Ez a segédkönyv ezen vizsgák írásbeli részvizsgái közül az olvasott szöveg értését, ill. az irányított fogalmazást (levélírást) veszi célba.A `Lerne gerne Deutsch!-2 c. könyv készítésekor azt a célt igyekeztünk elérni, hogy megismertessük az írásbeli vizsgák szövegértés és szövegalkotás részeinek követelményeit. A szövegértés fejezeteiben autentikus szövegeket használtunk. A szövegekhez készült feladatok a különböző értési stratégiákat hivatottak gyakorolni.Azt kívántuk elérni, hogy elégedett vizsgázók válhassanak azokból, akik könyvünket használják a vizsgákra való felkészüléshez. Kiadó: PANORÁMA NYELVSTÚDIÓ.
1.780 Ft
Cikkszám: 103967
Rendelhető
A kötetünk szereplői egy csapat berlini tizenéves és egy francia cserediáklány. Találkozásuk apropója a Love Parade, a berlini óriási techno-party, ahol a világ minden tájáról származó fiatalok táncolnak és ünnepelnek. De egy ilyen hatalmas fesztivál vitás téma: a kereskedelem vagy a politika demonstrációja? A béke vagy a hulladék ünnepe? Átlagos fiatalok vagy különcök a résztvevői? Közben családi ügyekben is folyik a vita: zsebpénz, ízlés, bizonyítvány, félreértések a tizenévesek és a szülők között stb. Más fontos kérdések is előkerülnek: Hol töltsem a nyári gyakorlatot? Mi jön inkább be: kisportolt alak vagy megnyerő mosoly? Milyen lesz a jövőnk? Milyen a hozzáállásom az idegen kultúrákhoz? Ahogy az előző kötetnél már megszokhattuk, a Deutsch inernational tananyaga olyan eseményekkel és kérdésekkel együtt kerül a fiatalok elé, ami az ő mindenapjaikat is érinti. A második kötet különlegessége, hogy a nyelvi készségek és nyelvtani ismeretek fejlesztése mellett hangsúlyosan vállalja azt Kiadó: MAXIM KÖNYVKIADÓ KFT..
1.780 Ft