Termékek Menü

Dolgo[z]zatok matematikából kilencedikeseknek (CD melléklettel) (MX-441)

Ár:
2.480 Ft
Azonosító: MX-441
Cikkszám: MX-441
Kiadó: Maxim Kiadó
Elérhetőség: Rendelhető
Várható szállítás: 2024. június 04.

Leírás és Paraméterek

Ki ne álmodozott volna arról, hogy milyen jó lenne előre tudni a nyerő lottószámokat, vagy legalább azt sejteni, hogy milyen feladatok lesznek a következő matematikadolgozatban? Ha a lottószámokat nem is tudjuk megjósolni, de a várható dolgozatokra mutatunk néhány példát. Újszerű, több mint 900 db feladatot tartalmazó feladatgyűjteményünk célja ugyanis az, hogy a tanulók minél eredményesebben birkózzanak meg a matematikadolgozatokkal. Ebben segít a feladatok olyan csoportosítása, amely a dolgozatok felépítését tükrözi. Minden 9. évfolyamon előforduló témakört ezzel a módszerrel dolgoztunk fel, ezért a könyvet iskolatípustól függetlenül ajánljuk
• azoknak a 9. osztályos diákoknak, akik sikerrel kívánják megírni a matematikadolgozatokat;
• azoknak a szülőknek, akik segíteni szeretnék 9. osztályos gyermekeik felkészülését a tanítási órákra;
• azoknak a 9. osztályban tanító matematikatanároknak, akik olyan feladatsorokat keresnek, amelyeket saját munkájukban is felhasználhatnak.
A feladatsorokat típusokba soroltuk a céljuk szerint, például röpdolgozat, kis témazáró, témazáró, félévi dolgozat, év végi dolgozat. Minden témához és típushoz négy-négy feladatsort állítottunk össze. Akik sikerrel oldják meg az összes feladatsort, azok az adott témában eredményesen szerepelhetnek a tanítási órán és a dolgozatíráson is.
A könyv összes feladatának részletes megoldása a CD-mellékleten érhető el.