Termékek Menü

Fizetési és szállítás feltételek

 

Fizetési és szállítási feltételek

1. Fizetési feltételek

Webáruházunkban történő vásárlások alkalmával az alábbi fizetési módok választására van lehetőség:

- banki átutalás (csak intézményi vásárlóknak)

- utánvételes vásárlás (utánvételes vásárlás esetén a megrendelés teljes vételárát a szállítási költséggel együtt a futárszolgálat munkatársának kizárólag készpénzzel fizetheti ki a küldemény átvételekor)

- PostaPontokon és MOL PostaPontokon készpénzzel

2. Szállítás módok

-Házhoz szállítás esetén: a küldemények kézbesítése az MPL (Magyar Posta Zrt.) futárszolgálattal történik.

-PostaPontokon és MOL PostaPontokon való kedvezményes szállítási költségű átvétel (megrendeléskor kell az Önnek leginkább megfelelő PostaPontot vagy MOL PostaPontot kiválasztani, ahol a megrendelést át szeretné venni)

3. Kiszállítási idő

A termék várható szállítási idejét a webáruház ismerteti a pénztári folyamat során, valamint a visszaigazoló e-mail is tartalmazza. A szállítás időpontjáról lehetősége van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található telefonszámon.

Az ön által kiválasztott könyvek adatlapján minden esetben feltüntetjük, hogy a könyvet milyen szállítási határidővel tudjuk Önnek elküldeni. A szállítási határidő attól függ, hogy a megrendelt könyv jelenleg van-e raktáron, illetve milyen szállítási módot szeretne igénybe venni a megrendelés átvételéhez.  Ha házhoz szállítással szeretné átvenni, akkor 4-6 munkanapon belül tudjuk teljesíteni a megrendelést. Amennyiben a megrendelt könyv nincs raktárkészleten, de beszerezhető a könyvpiacon, akkor 8-10 munkanapon belül teljesítjük a megrendelést. Ebben az esetben mindenképpen egyeztetni fogjuk Önnel a rendelés teljesítésének várható határidejét. Több könyv megrendelése esetén a leghosszabb teljesítési idejű szállítási határidőt kell figyelembe venni. Ha az Ön számára fontos, hogy a megrendelt könyveket ne egyszerre, hanem a megérkezéskor azonnal külön csomagban szállítsuk ki, akkor erre is van lehetőség, de ebben az esetben minden csomaghoz külön szállítási költség kerül felszámításra.

4. Belföldi házhoz szállítás

Megrendelését az MPL futárszolgálat kézbesíti az Ön választásának megfelelően. Amikor a csomagot a futárszolgálatnak átadjuk, e-mail-ben értesítjük Önt a részletekről.

A házhoz szállítás díja a megrendelés értékétől függően:

1 – 50000 Ft rendelés összegig:

1890 Ft szállítási költség

50001 Ft feletti megrendelés esetén:

A kiszállítás ingyenes

PostaPontokra és MOL PostaPontokra történő kiszállítás díja a megrendelés értékétől függően:

1 - 50000 Ft rendelési összegig:

1690 Ft szállítási költség

50001 Ft feletti megrendelés esetén:

A kiszállítás ingyenes

A szállítási költség minden esetben a ténylegesen kiszállított áruérték alapján kerül megállapításra, csomagolási költséget nem számítunk fel.
Belföldi házhoz szállítás esetén az MPL futárszolgálatnak, a PostaPontokon és a MOL PostaPontokon történő átvétel esetén csak készpénzes fizetéssel egyenlítheti ki a megrendelés összegét.

 

https://www.fokusztankonyv.hu/egyeb_informaciok_6