Ételkészítési ismeretek - Az alapoktól a mesterszintig - új, 2018-as kiadás
Ár:
9.990 Ft
Szerző | Pető Gyula |
Kiadás éve | 2018 |
Azonosító: | MK-5813 |
Cikkszám: | MK-5813 |
Kiadó: | Műszaki Könyvkiadó Kft.. |
Elérhetőség: | Rendelhető |
Várható szállítás: | 2023. december 14. |
Leírás és Paraméterek
Pető Gyula Venesz-díjas mesterszakács Ételkészítési ismeretek könyvéből generációk szakácstanulói sajátították el a mesterség alapjait és fortélyait az elmúlt évtizedben. Most a szakma klasszikus alapismereteit és a magyar konyha hagyományait megőrizve, de a korszerű táplálkozás és a 21. század gasztronómiai trendjeinek megfelelve megújult külsővel és tartalommal kalauzolja a szerző a leendő séfeket az ételkészítés világában.
Hasonló termékek
Cikkszám: TM-61001
Kiadó: Tankönyvmester Kiadó
Rendelhető
A három éves képzéshez készített, színes fotókkal illusztrált tankönyv első kötete a szorosan vett cukrász szakmai ismeretek - tészták, töltelékek, bevonóanyagok stb. készítése - bemutatásán kívül kitér a gazdálkodással összefüggő ismeretekre, a cukrásztermékek készítésére alkalmas anyagok vizsgálatára, a munkaszervezésre, az élelmiszer-biztonsági és higiéniai előírások alkalmazására.
5.690 Ft