Kategóriák
Ételkészítési ismeretek - Az alapoktól a mesterszintig - új, 2018-as kiadás
9.990 Ft

Ételkészítési ismeretek - Az alapoktól a mesterszintig - új, 2018-as kiadás

9.990 Ft
Azonosító: MK-5813
Cikkszám: MK-5813
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Kft..
Elérhetőség: Rendelhető
Várható szállítás: 2025. május 06.

Leírás és Paraméterek

Pető Gyula Venesz-díjas mesterszakács Ételkészítési ismeretek könyvéből generációk szakácstanulói sajátították el a mesterség alapjait és fortélyait az elmúlt évtizedben. Most a szakma klasszikus alapismereteit és a magyar konyha hagyományait megőrizve, de a korszerű táplálkozás és a 21. század gasztronómiai trendjeinek megfelelve megújult külsővel és tartalommal kalauzolja a szerző a leendő séfeket az ételkészítés világában. 

Hasonló termékek