Termékek Menü

Ételkészítési ismeretek - Az alapoktól a mesterszintig - új, 2018-as kiadás

Ár:
9.990 Ft
Azonosító: MK-5813
Cikkszám: MK-5813
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Kft..
Elérhetőség: Rendelhető
Várható szállítás: 2024. május 28.

Leírás és Paraméterek

Pető Gyula Venesz-díjas mesterszakács Ételkészítési ismeretek könyvéből generációk szakácstanulói sajátították el a mesterség alapjait és fortélyait az elmúlt évtizedben. Most a szakma klasszikus alapismereteit és a magyar konyha hagyományait megőrizve, de a korszerű táplálkozás és a 21. század gasztronómiai trendjeinek megfelelve megújult külsővel és tartalommal kalauzolja a szerző a leendő séfeket az ételkészítés világában. 

Hasonló termékek

Cikkszám: KP-2321
Rendelhető
9.990 Ft
Cikkszám: TM-61001
Rendelhető
A három éves képzéshez készített, színes fotókkal illusztrált tankönyv első kötete a szorosan vett cukrász szakmai ismeretek - tészták, töltelékek, bevonóanyagok stb. készítése - bemutatásán kívül kitér a gazdálkodással összefüggő ismeretekre, a cukrásztermékek készítésére alkalmas anyagok vizsgálatára, a munkaszervezésre, az élelmiszer-biztonsági és higiéniai előírások alkalmazására.
5.690 Ft