Termékek Menü

Fémipari alapismeretek karosszérialakatosok számára

Ár:
5.649 Ft
Azonosító: MK-6029-6
Cikkszám: MK-6029-6
Kiadó: MŰSZAKI KÖNYVKIADÓ KFT.
Elérhetőség: Rendelhető
Várható szállítás: 2020. december 10.

Hasonló termékek

Cikkszám: TM-61004
Rendelhető
Claire P Bridges nyelvtankönyve tudatosan rövidít, könnyen áttekinthető vázlatokat kínál, ezáltal nem ijeszti el a nyelvtanulót szinte már a könyv látványával is. A szerző szándékosan vállalja fel a vázlatos megközelítést, hogy ezáltal tegye még használhatóbbá rendszerező művét. A szabályok leírása rövid, lényegre törő, a példák frappánsan illusztrálják a tárgyalt jelenségeket, a leírások nem vesznek el a részletekben. A könyvet haszonnal forgathatják mindazok, akik angol egynyelvű tankönyvből tanulnak és nehezen értik meg a nyelvtani magyarázatokat, de azok is, akik nyelvvizsgára készülvén át akarják tekinteni az angol nyelvtan legfontosabb jelenségeit, szabályait.
5.670 Ft
Cikkszám: KR-432
Kiadó: KIT Kft.
Rendelhető
A könyv és a hozzátartozó CD a manapság leggyakrabban használatos operációs rendszerrel és irodai szoftvercsomaggal ismerteti meg az Olvasót.
5.620 Ft
Cikkszám: TM-61002_1
Rendelhető
A színvonalas vendéglátáshoz hozzátartozik a pincérek, felszolgálók a magas szintű szakmai képzettsége is. Az egyre bővülő szakmai ismereteket, követelményeket foglalja össze ez a színes fotókkal illusztrált könyv, amely a szorosan vett felszolgálói ismeretek és feladatok ismertetésén kívül kitér a gazdálkodással összefüggő ismeretekre, a marketing jelentőségére, az élelmiszerismeretre, az áruforgalmi tevékenységekre. A könyv tartalmaz egy ún. „Gasztronómiai lexikont is, amelyben a legfontosabb szakszavak rövid magyarázata található.
5.690 Ft
Termék címkék: Műszaki Kiadó