Termékek Menü

Fodrász, kozmetikus ABC

Ár:
2.565 Ft
Azonosító: TM-31005
Cikkszám: TM-31005
Kiadó: Tankönyvmester Kiadó
Elérhetőség: Rendelhető
A tankönyv a vezetékes gázellátás kezdeteit és a gázellátási alapfogalmakat tárgyaló bevezetés után a legújabb szabványok és hatósági előírások alapján ismerteti az épületek gázhálózatának kialakítását a gázégők fajtáit és jellemzőit, a gázkészülékek és gázüzemű berendezések üzemét és biztonságát szolgáló szerkezeteket, a gázmérés módszereit és eszközeit, a háztartási és nagykonyhai gázkészülékeket, a gázkazánokat, a gázkészülékek égéstermék-elvezető rendszereit, a gázhálózatok méretezését és használatbavételét, valamint a gázszerelés munka- és környezetvédelmi kérdéseit.
Várható szállítás: 2022. január 26.

Hasonló termékek

Cikkszám: TM-11006
Rendelhető
A tankönyv A számítástechnika alapjai c. tankönyv kiegészítése. Azoknak készült, akik nagyobb óraszámban tanulják a számítástechnikát, ill. mélyebb ismereteket szeretnének szerezni a témakörben. Ennek megfelelően elmélyíti az információs hálózatokról szerzett ismereteket, valamint részletesen tárgyalja az adatbáziskezelés, a prezentáció és a számítógépes grafika alapjait
2.565 Ft
Cikkszám: TM-12010
Rendelhető
A tankönyv a rádió-vevőkészülékek vizsgálatára vonatkozó szabványelőírások áttekintése után az AM- és FM-jelek alapvető tulajdonságainak mérésével, az integrált áramkörös FM-rádióvevő mérésével, a számos iskolában használt DEGEM-rendszer AM- és FM-vevőkészülékének mérésével, valamint az AM/FM rádió-vevőkészülékek nagyfrekvenciás, hangfrekvenciás és kiegészítő jellemzőinek mérésével foglalkozik.
2.565 Ft
Cikkszám: NS-025 1851 06 001-3
Kiadó: NSZFI
Rendelhető
A tankönyv a Szociális gondozó szakképesítés 025/4.0/1851-06 Ápolási és gondozási ismeretek tananyagegységéhez, az iskolarendszerű képzésben résztvevő tanulóknak, valamint a tanfolyami oktatásban résztvevők számára készült. A könyv elsősorban azon képzésben résztvevők számára íródott, akiknek nincs előzetes egészségügyi végzettségük. A latin szavak magyarosan kerültek leírásra, illetve a modulkönyv végén megtalálható az idegen szavak gyűjteménye. A tankönyv elsősorban a tanfolyami képzésben résztvevők önálló tanulását kívánja elősegíteni a tananyag felosztásával, a piktogramok alkalmazásával. A tananyagegységen belül a részcélkitűzések elsajátítására javasolt óraszám, a tanulói tevékenységhez kötött utasítások, a fejezetek végén az önellenőrzési feladatlap, valamint a megoldások is ezt segítik elő. Az elsődleges célcsoport mellett javasoljuk egyúttal azoknak a már dolgozó szakembereknek is, akik a mindennapok kihívásával szemben tudásuk felfrissítésére törekednek.
2.570 Ft