Gasztronómiai alapismeretek
Azonosító: | KP-2172 |
Cikkszám: | KP-2172 |
Kiadó: | MŰSZAKI KÖNYVKIADÓ KFT. |
Elérhetőség: | Rendelhető |
Várható szállítás: | 2021. március 08. |
Hasonló termékek
Az az elhatározásunk, hogy diétázni fogunk, gyakran inog meg egy-egy fárasztó munkanap után. Farkaséhesen hazaérve ránk tör az ismerős "azonnal ennem kell valamit" érzés. Ilyenkor bizony hajlunk arra, hogy a gyors- és készételeket válasszuk, amelyek ritkán egészségesek. Ez a könyv - 5-30 peres vacsorareceptjeivel, gyakorlati tanácsaival, bevásárlólistáival - segít felkészülni az ilyen esetekre úgy, hogy az esti étkezés finom, kiegyensúlyozott, laktató, és ami a legfontosabb: villámgyorsan elkészíthető legyen. Az egyszerű krémektől a szendvicseken, tápláló leveseken és salátákon át a komplett főételekig megtalálunk benne mindent, s minden fogás pontosan kiszámított szénhidrátértékét is.
Vrábel Krisztina főzési stílusa nem véletlenül lett népszerű a fogyókúrázók és az egészséges életmód híveinek körében. Könnyen elkészíthető receptjeit követve, egyszerűen beszerezhető alapanyagokból készíthetünk ínycsiklandó, látványos fogásokat. A könyvben szereplő minden étel teljes értékű, természetes alapanyagokból áll. Segítségükkel száműzhetjük a feldolgozott élelmiszereket és az adalékokat.
Nagyon mai, nagyon gyors, nagyon egészséges.