Termékek Menü

Gázellátás

Ár:
2.835 Ft
Azonosító: TM-22005
Cikkszám: TM-22005
Kiadó: Tankönyvmester Kiadó
Elérhetőség: Rendelhető
A tankönyv a méréstechnikai alapfogalmakat összefoglaló bevezető után áttekinti a legfontosabb hőmérséklet- és nyomásmérési módszereket és eszközöket, majd az elvi alapok és a mérési elrendezés ismertetésével részletesen tárgyalja a legfontosabb épületgépészeti rendszerek (szelep, csővezeték, szivattyú, vízmelegítő, radiátor, gázkonvektor, ventilátor, elszívószelep, anemosztát stb.) vizsgálati módszerét, ill. a füstgázösszetétel- és a zajszintmérés menetét. A tankönyv az egyes méréseket a legfrisebb szabványokban foglaltak szerint tárgyalja.
Várható szállítás: 2022. december 07.

Hasonló termékek

Cikkszám: TM-22001
Rendelhető
A tankönyv célja, hogy a benne foglalt ismeretek elsajátításának mélységétől függően a szakember a gyártók által rendelkezésre bocsátott gépkönyvek alapján a tüzeléstechnikai berendezéseket kezelni, karbantartani, javítani tudja. A könyv megfelel az Uniós ISCED szintekben megfogalmazott elvárásoknak és ismerteti a legújabb szabványok előírásait. A könyv a fizikai, méréstechnikai és irányítástechnikai alapfogalmak összefoglalása után részletesen ismerteti a kommunális és ipari tüzeléstechnikai berendezések felépítését, működését, karbantartását és telepítési szabályait, valamint az égéstermék-elvezető rendszerekre vonatkozó előírásokat.
2.835 Ft
Cikkszám: TM-21005_3
Rendelhető
A tankönyv a klasszikus villamos méréseket ismerteti, amelyek alkalmasak arra, hogy a tanulók az elméletben tanult fogalmak és a közöttük fennálló összefüggések, törvényszerűségek igazolásán túl az iskolai laboratóriumban, mérőteremben megszerezzék az alkalmazás készségét. A méréselméleti ismeretek elsajátításán kívül bemutatja a leggyakrabban használt villamos mérőműszerek működési elvét, azok használatát.
2.890 Ft
Cikkszám: TM-71001
Rendelhető
A tankönyv a földméréstani alapfogalmak áttekintése után ismerteti a vízszintes mérés eszközeit és gyakorlati módszereit, a különböző kitűzési feladatok megoldási lehetőségeit és a közvetett távolságmérést, a hagyományos és digitális teodolitok felépítését és működését, valamint a teodolitos szögmérést, a magasságmérést és a GPS helymeghatározás alapjait.
2.700 Ft
Termék címkék: Tankönyvmester Kiadó