Termékek Menü

Jogi és vállalkozási ismeretek (várható megjelenés: a tankönyvvé nyilvánítási eljárástól függően)

Ár:
3.990 Ft
Azonosító: TM-11011_2_K
Cikkszám: TM-11011_2_K
Kiadó: Tankönyvmester Kiadó
Elérhetőség: Rendelhető
A korábbi tankönyv kompetencia alapú követelmények szerint átdolgozott változata.
Várható szállítás: 2021. április 27.

Hasonló termékek

Cikkszám: 172944
Kiadó: PULT KFT.
Rendelhető
Aki elolvassa ezt a könyvet, évi 15 napot is megspórolhat magának, összeszedettebb lesz, és több mindent el tud majd végezni, mint korábban. A megnövekedett termelékenység jobb eladási mutatókat, eredményesebb projekteket, kielégítőbb szakmai életet és a karriercélok sikeresebb megvalósítását hozza magával. Kiadó: PULT KFT..
3.990 Ft 3.591 Ft
Cikkszám: 179530
Rendelhető
A Stratégiai menedzsment című kiadvány a felsőfokú gazdaságtudományi oktatás fejlesztésének egyik kiemelkedő példája. Az alapképzésben használatos Stratégiai és üzleti tervezés című könyv szerzői a mesterképzésre készítették el szakkönyvüket. Könyvük olyan munka, amit az oktatók és a hallgatók mellett a stratégiai menedzsmentben résztvevő szakemberek is haszonnal forgathatnak: az elmúlt évtized tartósnak ígérkező kihívásait, koncepcionális és módszertani újdonságait is tárgyalják a szerzők a stratégiai vezetés kontextusában. Kiadó: AKADÉMIAI KIADÓ ZRT..
3.990 Ft 3.591 Ft
Cikkszám: 179357
Kiadó: SALDO ZRT.
Rendelhető
A könyv fejezetei csak fogalmi szinten épülnek egymásra, mindegyik egy önálló témakört dolgoz fel a logisztika igen széles, és érdekes területéből. A tartalomból:Logisztika alapjai A termelés logisztikája, készletezés, raktározás Az elosztási-, áruszállítási folyamatok logisztikájaÉrtékesítési csatorna és a logisztika szereplői (költségek, kockázatok, INCOTERMS)A logisztika informatikája Szolgáltatások logisztikája – a logisztikaSzervezetelméleti megközelítése Logisztikai folyamatok modellezéseA jobb megértést segítendő a fejezetek sok képet, ábrát, érdekességet és mintapéldákat tartalmaznak. Az ellenőrző kérdések az anyag elsajátításának önellenőrzését segítik. Kiadó: SALDO ZRT..
3.990 Ft 3.591 Ft