Termékek Menü

Ifjúsági szépirodalom

Rendezés:
Cikkszám: 161616
Emil és a detektívek két évvel a berlini kaland után újra nyomozásba fognak. A helyszín ezúttal a Keleti-tenger partvidéke, ahol a Professzor egy ódon villát örökölt, és a nyári szünetben vendégül látja Emilt, Ponyt avagy Kalapocskát, a dudás Gusztávot és kis Keddet. Váratlanul felbukkan Hans, a pikolófiú, és az akrobata Byron-ikerpár is, Emilék pedig ismét szövevényes ügybe keverednek. Előkerül-e a három hajótörött? Mi lesz a magára hagyott ikerrel? És el tudja-e fogadni Emil az új édesapját?Erich Kästner Emil és a detektívek című regényének nagy sikerű folytatása először jelenik meg Magyarországon Walter Trier eredeti rajzaival. Kiadó: MÓRA KÖNYVKIADÓ.
Rendelhető
2.390 Ft 2.151 Ft
Cikkszám: 9789634158493
Gina, a regény hősnője 1943-ban elbúcsúzik otthonától és azoktól, akiket szeret, mert apja beadja a híres árkodi intézetbe. A kis ötödikes gimnazistát a rideg világ, a szokatlan, kegyetlen törvények lázadásra késztetik. Ám megtud valamit, ami maradásra bírja, és önként vállalja a rabságot.. Hogyan igazodik el egy tizenöt éves kislány ebben a felnőtt-titkoktól terhes világban? Vajon hihet-e a naív diáklegendákban, amelyet a kertben álló, korsós leányt formázó szobor alakja köré fon a lányok képzelete? Írjon talán ő is levelet Abigélnek, aki mindig segít a bajbajutottakon? Aki látta a regényből készült, nagy sikert aratott filmet, bizonyára örömmel veszi kézbe a kitűnő könyv legújabb kiadását. Kiadó: MÓRA KÖNYVKIADÓ.
Rendelhető
3.699 Ft 2.331 Ft
Cikkszám: 173236
Tudj meg mindent Harry Stylesról, a földkerekség legdögösebb fiúcsapatának legszexisebb tagjáról AliceMontgomery vadonatúj életrajzi könyvében.Amikor Harry Styles meghallgatásra jelentkezett az X-Faktorba, még nem sejthette, hogy hamarosan otthagyja aziskolát, szombati munkáját a pékségben, az ismeretlenséget és az átlagos életet. A One Direction bejutott a döntőbe,lemezszerződést nyert, és nem telt sok időbe, hogy Harry arcával legyenek tele a hálószobák országszerte.De hogy birkózott meg Harry új keletű hírnevével? Mi történik, amikor a brit vihar végigsöpör Amerikán?Harry a lányvadító csábos zöld szemével és göndör fürtjeivel gyönyörű nők gyűrűjében találta magát. De mi igaz apletykákból? Íme, a teljes igazság Harry kapcsolatairól Carolin Flackkel, Taylor Swifttel és a férjezett LucyHorobinnel. Kiadó: CICERÓ / TALENTUM.
Rendelhető
2.790 Ft 2.511 Ft
Cikkszám: 77699
Klott Gatya szorös szívu tesitanár a Békés Utcai Általános Iskolában. Örülhetsz, ha személyesen még nem volt hozzá szerencséd, vagyis inkább szerencsétlenséged. Bezzeg szegény ötödik dések! Nekik szeptembertol éppen Klott tanár úr az osztályfonökükA sokak kedvencévé vált Tündérboszorkány után újabb kalandokkal jelentkezik a vidám kis csapat. Kiadó: MÓRA F. IFJÚSÁGI KÖNYVKIADÓ.
Rendelhető
1.590 Ft 1.431 Ft
Cikkszám: 171725
A kötet tizenöt mesés elbeszélést tartalmaz, amelyek közt egyaránt találunk kacagtató, drámai vagy éppen megható történetet. A főhősök olyan gyerekek, akik először szembesülnek az élet nagy pillanataival, felemelő és megrendítő eseményeivel: szerelemmel, elmúlással, önfeláldozással, őszinte barátsággal. A mesés történetekhez Cakó Ferenc készített grafikákat. Kiadó: MÓRA KÖNYVKIADÓ.
Rendelhető
1.990 Ft 1.791 Ft
Cikkszám: 161788
Az ismert Grimm mese könnyen olvasható feldolgozása Kiadó: OLVASS MAGADNAK KFT..
Rendelhető
590 Ft 531 Ft
Cikkszám: 164463
Lázár Misi két világban harcol: a suliban a Hunyadi testvérek rémuralma ellen, a képzeletszülte Asziszi tartományaiban pedig mint Lazarénus lovag Lord Herolddal az oldalán. Vajon fantáziajátékos szövetségesei a való élet küzdelmeiben is mellé állnak?„Mindig adatik egy út, amely kivezet a mélységekből, s ha hiszel benne, olyan biztonságosan haladhatsz rajta, mint a macskák a háztetőkön”. Kiadó: HARMAT KIADÓI ALAPÍTVÁNY.
Rendelhető
1.500 Ft 1.350 Ft
Cikkszám: 177263
Karcolatok, humoreszkek. Kiadó: OSIRIS KIADÓ ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT..
Rendelhető
920 Ft 828 Ft
Cikkszám: 168413
Kiadó: PONGRÁC KIADÓ
Nick megszállottja az Erebos című számítógépes játéknak, ami kézről kézre jár az iskolájában. A szabályok elég szigorúak: mindenki csupán egyetlen esélyt kap, hogy Erebost játszhasson. Játék közben egyedül kell lenni és senkinek sem szabad róla beszélni. Aki ezeket megszegi, vagy nem teljesíti a küldetéseit, kiesik, és többé nem is tudja elindítani a játékot. De ami a legérdekesebb: az Erebos olyan megbízásokat ad, amelyeket nem a virtuális világban, hanem a valóságban kell végrehajtani. A képzelet és a valóság zavarosan összemosódik. Aztán a játék arra utasítja Nicket, hogy öljön meg egy embert… Kiadó: PONGRÁC KIADÓ.
Rendelhető
4.900 Ft 4.410 Ft
Cikkszám: 84745
Újabb kacagtató történet a Cicus és a Büdös Macskák háborúja szerzőjének tollából.Zöld Nasi és Loncsos Mamó alig százötven éves vörösharisnyás süldő boszorkák. Tekintélyük semmi. Az igazságtalanságot azonban nem tűrik. Össze is rúgják a port Madám Ficsorral, aki száműzi őket a szigetről. Alsócsalit falucskába vetődnek. De jaj, mi lesz velük, ha többé már nem is varázsolhatnak? A két máglyáravaló banya csínytevéseiből népszerű tévésorozat is készült. Kiadó: KÖNYVMOLYKÉPZŐ KIADÓ (MINERVA NOVA KFT.).
Rendelhető
999 Ft 899 Ft
Cikkszám: 174303
Kiadó: MÓRA KÖNYVKIADÓ.
Rendelhető
2.390 Ft 2.151 Ft
Cikkszám: 167913
Szerelem, csalódás, találkozások, hazugságok, barátság, zene… Minden benne van ebben a romantikus spanyol ifjúsági regényben, amely először az interneten jelent meg, ahol több mint 50 000-en töltötték le. Kiadó: CICERÓ / TALENTUM.
Rendelhető
2.990 Ft 2.691 Ft
Cikkszám: 175535
Emil barátunk iskoláskorba ér, de ez ne tévesszen meg senkit: ugyanolyan csibész, mint eddig! A dombréti árverésen jó üzleti érzékkel szert tesz egy sánta tyúkra meg egy tébolyult tehénre, és tűzoltófecskendőjével véget vet egy vérbeli tömegverekedésnek. Másnap háromszor is megpróbálja megszabadítani Linát, a szolgálólányt sajgó zápfogától, majd betintázza a húga arcát. Hogy ő maga miként lesz tintás a baromfiudvarral egyetemben, és hogy mit művel a tanító nénivel, az egyelőre maradjon titok. Sokkal fontosabb a téli ítéletidőben véghezvitt hőstette, amellyel legjobb barátja, Alfréd segítségére siet. Nem is csoda, hogy egy napon Juharfalvi Emil lesz a községi önkormányzat elnöke. Kiadó: MÓRA KÖNYVKIADÓ.
Rendelhető
2.490 Ft 2.241 Ft
Cikkszám: 172888
A kis Huberttel mesésen érdekes dolgok történnek. Na, nem úgy és nem olyanok, mint a mesékben, hanem úgy, hogy Hubert kalandjait feltétlenül el kell mesélni… Hiszen Huberttel mulatságos dolgok esnek meg: néhány egérrel majdnem felfordítja az iskolát, a másik történetben pedig még a nadrág is leszakad róla, és ő piros-szíves alsóban menekül az épület tetején az aggódó vagy bámész tekintetek özönében… A Huberttel egyidős, kilenc-tíz éves gyerekek is feltétlenül elmesélnék egymásnak az ilyen különös és nevetésre ingerlő történeteket. Hubert nem mindennapi dolgait már évek óta meséli a gyerekeknek Arne Svingen norvég író. Hubert kalandjai több, egymást követő könyvben jelentek meg, sok nyelvre lefordították őket, és most a magyar gyerekek is olvashatnak – ebben a kötetben – két történetet a sorozatból. A norvég fővárosban, Oslo-ban élő Kovács katáng Ferenc műfordító érzékletes magyar nyelven meséli újra a történeteket. „Mintha csak itt, mintha csak velünk történne az egész…” Nyolc éven fel Kiadó: PONT KIADÓ KFT..
Rendelhető
2.100 Ft 1.890 Ft
Cikkszám: 108912
Kiadó: ANIMUS KIADÓ KFT.
Rendelhető
4.980 Ft
Cikkszám: 164510
A Galambkaland egy falusi galamb, Gábor története, aki nagy álmát valósítja meg, amikor a nagyvárosba költözik.Nem egészen úgy alakulnak a dolgok, ahogy elképzelte, de új barátokat talál: Galibát, a rappelő galambot ésegyüttesét, egy idős galamb házaspárt, akiknek a bölcsessége nélkül nem boldogulna, és Píszt, a békegalambot, sőtrátalál az igaz szerelemre is, Tubicára. Rengeteg kaland és viszontagság után rájön, hogy az ő helye mégis a falujábanvan. Amikor úgy dönt, hogy hazarepül, barátai is elkísérik a nagy útra... Kiadó: CICERÓ / TALENTUM.
Rendelhető
2.490 Ft 2.241 Ft
Cikkszám: 174808
Pálcikakutya - ahogy Tom, a narrátor nevezi, aki azt állítja, hogy nem tud rajzolni - és a kutyus barátai, Pindur, Zsebi, Blöki és Csíkos, olyan kóbor kutyák, akik egy külvárosi parkban élnek. Egy nap grillezett hamburger illata szállt a levegőben, és a kutyák úgy döntöttek, hogy éhségüket bármi áron csillapítják. Ezzel kalandos hajsza veszi kezdetét…A mókás rajzok és a fordulatos történet nemcsak a gyerekeket ragadja meg, hanem bármelyik felnőttet is. Kiadó: MAXIM KÖNYVKIADÓ KFT..
Rendelhető
2.199 Ft 1.979 Ft
Cikkszám: 174253
A kötet az alábbi drámákat tartalmazza:Romeo és Júlia (Kosztolányi Dezső fordítása.) Julius Caesar (Vörösmarty Mihály fordítása.) Hamlet, dán királyfi (Arany János fordítása.) Szentivánéji álom (Arany János fordítása.) Vízkereszt vagy amit akartok (Radnóti Miklós és Rónay György fordítása.) Kiadó: EURÓPA KIADÓ.
Rendelhető
1.400 Ft 1.260 Ft
Cikkszám: 162250
Kiadó: MÓRA KÖNYVKIADÓ.
Rendelhető
2.699 Ft
Cikkszám: 175102
Kiadó: CICERÓ
Véget ért a tanév, és a Cukorkák élvezik a vakációt. Ez az első szabad hétvégéjük. Az utóbbi három hónap nem voltegyszerű Paula számára. Ángel és Álex már nincs jelen az életében, de vajon teljesen megfeledkezett róluk? AFranciaországban történtek csak kételyeket, ellentmondásos érzelmeket és érzéseket hagytak maguk után. MarioDianával kezdett járni, Miriam is összejött valakivel, Cris pedig lehet, hogy nem a legmegfelelőbbet szúrta ki a magaszámára. A ferraris fiú szemmel láthatólag tudja, mit akar. De vajon sikerül-e elérnie célját?Szerelem, csalódás, zene, vakáció… Ezekről szól ez az újabb bolondos és romantikus kaland, amelyért – az elsőhözhasonlóan – rajongani fog minden olvasója. Kiadó: CICERÓ.
Rendelhető
2.990 Ft 2.691 Ft