Szakácskönyvek
Szakács szakmai ismeretek
Tankönyv kódja: TM-61001
Cikkszám: TM-61001
Kiadó: Tankönyvmester Kiadó
A három éves képzéshez készített, színes fotókkal illusztrált tankönyv első kötete a szorosan vett cukrász szakmai ismeretek - tészták, töltelékek, bevonóanyagok stb. készítése - bemutatásán kívül kitér a gazdálkodással összefüggő ismeretekre, a cukrásztermékek készítésére alkalmas anyagok vizsgálatára, a munkaszervezésre, az élelmiszer-biztonsági és higiéniai előírások alkalmazására.
Rendelhető
7.590 Ft
Cukrászati ismeretek
Tankönyv kódja: KP-2321
Cikkszám: KP-2321
Kiadó: MŰSZAKI KÖNYVKIADÓ KFT.
Rendelhető
9.990 Ft
Ételkészítési ismeretek CD melléklettel
Tankönyv kódja: KP-2270
Cikkszám: KP-2270
Kiadó: MŰSZAKI KÖNYVKIADÓ KFT.
Rendelhető
8.190 Ft
A gasztronómia története
Tankönyv kódja: MK-6013-3
Cikkszám: MK-6013-3
Kiadó: MŰSZAKI KÖNYVKIADÓ KFT.
Rendelhető
1.990 Ft
Ételkészítési ismeretek - Az alapoktól a mesterszintig - új, 2018-as kiadás
Tankönyv kódja: MK-5813
Cikkszám: MK-5813
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Kft..
Rendelhető
9.990 Ft