Kategóriák

Szakácskönyvek

Rendezés:

Szakács szakmai ismeretek

Tankönyv kódja: TM-61001
Cikkszám: TM-61001
A három éves képzéshez készített, színes fotókkal illusztrált tankönyv első kötete a szorosan vett cukrász szakmai ismeretek - tészták, töltelékek, bevonóanyagok stb. készítése - bemutatásán kívül kitér a gazdálkodással összefüggő ismeretekre, a cukrásztermékek készítésére alkalmas anyagok vizsgálatára, a munkaszervezésre, az élelmiszer-biztonsági és higiéniai előírások alkalmazására.
Rendelhető
7.590 Ft

Cukrászati ismeretek

Tankönyv kódja: KP-2321
Cikkszám: KP-2321
Rendelhető
9.990 Ft

Ételkészítési ismeretek CD melléklettel

Tankönyv kódja: KP-2270
Cikkszám: KP-2270
Rendelhető
8.190 Ft

A gasztronómia története

Tankönyv kódja: MK-6013-3
Cikkszám: MK-6013-3
Rendelhető
1.990 Ft