Termékek Menü

Ételkészítési ismeretek CD melléklettel

Ár:
9.990 Ft
Azonosító: KP-2270
Cikkszám: KP-2270
Kiadó: MŰSZAKI KÖNYVKIADÓ KFT.
Elérhetőség: Rendelhető
Várható szállítás: 2024. április 02.

Hasonló termékek

Cikkszám: KP-2321
Rendelhető
9.990 Ft
Cikkszám: TM-61001
Rendelhető
A három éves képzéshez készített, színes fotókkal illusztrált tankönyv első kötete a szorosan vett cukrász szakmai ismeretek - tészták, töltelékek, bevonóanyagok stb. készítése - bemutatásán kívül kitér a gazdálkodással összefüggő ismeretekre, a cukrásztermékek készítésére alkalmas anyagok vizsgálatára, a munkaszervezésre, az élelmiszer-biztonsági és higiéniai előírások alkalmazására.
5.690 Ft
Termék címkék: Műszaki Kiadó