Termékek Menü

Külkereskedelmi ügyletek lebonyolítása

Ár:
2.900 Ft
Azonosító: NS-010
Cikkszám: NS-010
Kiadó: NSZFI
Elérhetőség: Rendelhető
A tankönyv elsősorban az iskolarendszerű képzésben, tanfolyami oktatásban résztvevő Külkereskedelmi üzletkötők számára készült, a 317/3.0/0068-06 Külkereskedelmi ügyletek lebonyolítása tananyagegységhez. A lebonyolítás szereplői végrehajtók. Feladatuk az elméleti felkészültség, a munkájukra vonatkozó jogszabályok naprakész ismerete mellett a precizitás, a szervezőkészség, a pontosság, a megtanult ismeretek gyakorlati alkalmazása, az elővigyázatosság és a váratlan helyzetekben a „bajelhárítás”. A tananyag szigorúan egyes lebonyolítás-technikai kérdésekre koncentrál, a példaként bemutatott üzleti szituációkkal a szakmai vizsgára való eredményes felkészítés mellett nem titkoltan a hazai kis- és középvállalkozások jövendő munkatársainak kívánunk segítséget nyújtani. Az egyes feladatok megoldása feltételezi a Külkereskedelem technikai ismeretek 1-2. című tankönyvek tananyagának elsajátítását. Az ott tárgyalt ismeretek hiányában ennek a tankönyvnek a tananyaga nem dolgozható fel.
Várható szállítás: 2022. augusztus 15.

Hasonló termékek

Cikkszám: 170408
Kiadó: MAGYAR SZEMLE
Rendelhető
Bod Péter Ákos közszereplései alkalmával mint egykoriminiszter és a Magyar Nemzeti Bank valahaielnöke szokott megmutatkozni, véleményét elsősorbanaktuális pénzügyi kérdésekben szokták kérni. Arrólkevesebb szó esik, hogy egyetemi tanárként a pénzügyekáltalános vonatkozásaival, rendszerükkel, arájuk vonatkozó elméleti és gyakorlati ismeretek tanításávalfoglalkozik. Az egyetemi tanár Bod PéterÁkos nemcsak töviről hegyire ismeri a bemutatottvilágot – ilyen szerzőkből több is akad – hanem egyszerűen,világosan minden érdeklődő számára világosanés érthetően, már-már egyenesen élvezetesnekmondható módon fogalmazza meg a meglehetősenelvont pénzügyi ismereteket. De túl ezen: ismeri aztis, hogy milyen ismeretekre van szükségük laikusoknakés a manapság oly sok vállalkozónak, közéletiembernek, sőt a fiataloknak, majdani szakembereknek.Szakmailag kiválóan megalapozott, a napi problémákraérzékeny, megnyerő stílusban írt kötetét Mindenkinekajánljuk. Kiadó: MAGYAR SZEMLE.
2.900 Ft 2.610 Ft
Cikkszám: 168548
Rendelhető
Edward de Bono szaktekintély a kreatív gondolkodás, valamint a gondolkodás mint képesség fejlesztésének területén. Több ezren írnak számítógép-programokat, Edward de Bono azonban az emberi elme számára ír programokat. Az emberi elme, mint önszerveződő információs rendszer működésének megértéséből létrehozta a laterális gondolkodás módszeres, kreatív eszközeit. Ő alkotta meg a „párhuzamos gondolkodás” gyakorlatát és írta a Six Thinking Hats (A gondolkodás hat kalapja) című könyvet. Az észlelésen alapuló (perceptuális) gondolkodásban alkalmazott eszközeit (CoRT, DATT) az oktatásban és az üzleti életben széles körűen alkalmazzák.Edward de Bono gondolkodás-iskola módszereit vezető világcégek alkalmazták, többek között az IBM, a Microsoft, a Prudential, a British Telecom (Egyesült Királyság), az NTT (Japán), a Nokia (Finnország) és a Siemens (Németország). Az ausztrál krikett válogatott is a segítségét kérte, hogy minden idők legsikeresebb krikett csapata lehessen.Dél-Afrikai tudósok egy cs Kiadó: HVG KIADÓI ZRT..
2.900 Ft 2.610 Ft
Cikkszám: 9789633043431
Kiadó: HVG Kiadó
Rendelhető
2.900 Ft
Termék címkék: NSZFI