Termékek Menü

Külkereskedelmi ügyletek lebonyolítása

Ár:
2.900 Ft
Azonosító: NS-010
Cikkszám: NS-010
Kiadó: NSZFI
Elérhetőség: Rendelhető
A tankönyv elsősorban az iskolarendszerű képzésben, tanfolyami oktatásban résztvevő Külkereskedelmi üzletkötők számára készült, a 317/3.0/0068-06 Külkereskedelmi ügyletek lebonyolítása tananyagegységhez. A lebonyolítás szereplői végrehajtók. Feladatuk az elméleti felkészültség, a munkájukra vonatkozó jogszabályok naprakész ismerete mellett a precizitás, a szervezőkészség, a pontosság, a megtanult ismeretek gyakorlati alkalmazása, az elővigyázatosság és a váratlan helyzetekben a „bajelhárítás”. A tananyag szigorúan egyes lebonyolítás-technikai kérdésekre koncentrál, a példaként bemutatott üzleti szituációkkal a szakmai vizsgára való eredményes felkészítés mellett nem titkoltan a hazai kis- és középvállalkozások jövendő munkatársainak kívánunk segítséget nyújtani. Az egyes feladatok megoldása feltételezi a Külkereskedelem technikai ismeretek 1-2. című tankönyvek tananyagának elsajátítását. Az ott tárgyalt ismeretek hiányában ennek a tankönyvnek a tananyaga nem dolgozható fel.
Várható szállítás: 2023. szeptember 28.

Hasonló termékek

Cikkszám: 170408
Kiadó: MAGYAR SZEMLE
Rendelhető
Bod Péter Ákos közszereplései alkalmával mint egykoriminiszter és a Magyar Nemzeti Bank valahaielnöke szokott megmutatkozni, véleményét elsősorbanaktuális pénzügyi kérdésekben szokták kérni. Arrólkevesebb szó esik, hogy egyetemi tanárként a pénzügyekáltalános vonatkozásaival, rendszerükkel, arájuk vonatkozó elméleti és gyakorlati ismeretek tanításávalfoglalkozik. Az egyetemi tanár Bod PéterÁkos nemcsak töviről hegyire ismeri a bemutatottvilágot – ilyen szerzőkből több is akad – hanem egyszerűen,világosan minden érdeklődő számára világosanés érthetően, már-már egyenesen élvezetesnekmondható módon fogalmazza meg a meglehetősenelvont pénzügyi ismereteket. De túl ezen: ismeri aztis, hogy milyen ismeretekre van szükségük laikusoknakés a manapság oly sok vállalkozónak, közéletiembernek, sőt a fiataloknak, majdani szakembereknek.Szakmailag kiválóan megalapozott, a napi problémákraérzékeny, megnyerő stílusban írt kötetét Mindenkinekajánljuk. Kiadó: MAGYAR SZEMLE.
2.900 Ft 2.610 Ft
Cikkszám: 175439
Rendelhető
Hugo de Burgh Kína – barát vagy ellenség? című műve az ázsiai szuperhatalmat, a jövő világgazdasági alaptényezőjét mutatja be. A mai Kínáról kíván közelképet adni, arról, hogy merre tart, milyen törekvések és célok mozgatják, és ezek milyen nehézségek elé állítják az ország vezetését és lakosságát. E megismerés fényében mindenki árnyaltabb módon értékelheti az országgal kapcsolatos híreket és tudósításokat Kiadó: HVG KIADÓI ZRT..
3.500 Ft 3.150 Ft
Cikkszám: 132761
Rendelhető
Meghallani és megérteni a kor szavát, kommunikálni a tömegekkel, megszerezni a tömegek támogatását - hol lehet ezt ma megcsinálni? Természetesen az interneten. Obama tudta ezt és nyert. Nyerni akarunk mi is? (Bögel György Professor of Management, CEU Business School ) Kiadó: AKADÉMIAI KIADÓ ZRT..
2.950 Ft 2.655 Ft
Termék címkék: NSZFI