Termékek Menü

LET'S DO IT Angol munkafüzet 11.

Ár:
1.250 Ft
Cikkszám: OH-SNE-ANG11M-4
Elérhetőség: Rendelhető
SNI iskolatípushoz
Várható szállítás: 2024. február 27.

Hasonló termékek

Cikkszám: 69795
Rendelhető
Ha Ön-- (közép)haladóként, csoportosan vagy egyénileg-- munkáltató-gyakoroltató könyveket kedvelő tanárként-- szóban megszilárdítani kívánja a már megismert jelenségeket, s ezért olyan könyvet szeretne, amely-- fontos jelenségeket életszerű párbeszédekben gyakoroltat, így Ön csakis jó mondatokat hozhat létre,-- észrevétlenül tanít ilyen fordulatokat: Tényleg??? Ugyan már...! Hát... nem tudom... Ami azt illeti... Nos, nem éppen...-- nehezebb ejtésű/dallamú példáknál külön segítséget ad,-- az Ön munkáját részletes Áttekintő táblázattal segíti,erre a 3 könyvből álló csomagra van szüksége. Kiadó: TINTA KÖNYVKIADÓ.
1.260 Ft
Cikkszám: 69794
Rendelhető
Bernard Cerquiglini műve széles körű áttekintést ad afrancia nyelv születéséről, kialakulásáról.A műből elénk tárul az első újlatin és francianyelvemlék, a Strasbourgi eskü (842) teljes genezise,melynek jelentősége jóval nagyobb, mint ahogyan aztelőször gondolnánk: a korabeli történeti eseményekkelvaló közvetlen kapcsolatán túl a mai Európa mindennapiéletében is több szempontból meghatározónak tekinthető.Számos olyan történelmi személyiség életútját ismegismerhetjük, akik vagy közvetlen irányítói voltak akorabeli Európa sorsának, vagy pedig a háttérbenmeghúzódva közelről szemlélték, illetve kisebbmértékben formálták a történelem alakulását. Anyelvemlékek utóéletéről is számtalan izgalmasfejleményt tudhatunk meg.A francia nyelv születése a francia nyelv és a franciakultúra iránt érdeklődők nélkülözhetetlen olvasmánya,ám rajtuk kívül nagy haszonnal forgathatják mindazok,akiket érdekel a történeti nyelvészet, illetve megszeretnék ismerni a középkor első felénekNyugat-Európájában lezajlott Kiadó: TINTA KÖNYVKIADÓ.
1.260 Ft
Cikkszám: 69793
Rendelhető
Ha Ön-- (közép)haladóként, csoportosan vagy egyénileg-- munkáltató-gyakoroltató könyveket kedvelő tanárként-- szóban megszilárdítani kívánja a már megismert jelenségeket, s ezért olyan könyvet szeretne, amely-- fontos jelenségeket életszerű párbeszédekben gyakoroltat, így Ön csakis jó mondatokat hozhat létre,-- észrevétlenül tanít ilyen fordulatokat: Tényleg??? Ugyan már...! Hát... nem tudom... Ami azt illeti... Nos, nem éppen...-- nehezebb ejtésű/dallamú példáknál külön segítséget ad,-- az Ön munkáját részletes Áttekintő táblázattal segíti,erre a 3 könyvből álló csomagra van szüksége.www.tintakiado.hu Kiadó: TINTA KÖNYVKIADÓ.
1.260 Ft