Termékek Menü

Mechanika (középfok)

Ár:
6.190 Ft
Azonosító: KP-2152
Cikkszám: KP-2152
Kiadó: MŰSZAKI KÖNYVKIADÓ KFT.
Elérhetőség: Rendelhető
Várható szállítás: 2021. január 28.

Hasonló termékek

Cikkszám: MK-5011
Rendelhető
6.190 Ft
Cikkszám: KP-2131
Rendelhető
6.290 Ft
Cikkszám: 9789639358706
Rendelhető
A Hűtőipari kézikönyv első kiadása óta nagyot fejlődött az élelmiszerek hűtése, gyorsfagyasztása az egész világon, így hazánkban is. A kézikönyv az elmúlt évtizedek alatt az oktatásban, a műszaki fejlesztésben és a mindennapi szakmai munkában nélkülözhetetlen hiánycikké vált. Új eljárások, új termékek jelentek meg és a táplálkozástudomány is más követelményeket támaszt a feldolgozott élelmiszerekkel szemben. Nőtt a hűtőlánc, az élelmiszer-biztonsági követelmények szerepe. A kézikönyv szerzői, akik az élelmiszer-tudomány, az élelmiszerhűtés, -fagyasztás szakemberei, a legújabb kutatási, fejlesztési eredményeken alapuló ismereteik alapján dolgozták fel a fejezeteket. 1. kötet: Alapismeretek Bevezetés: az élelmiszerhűtés és -fagyasztás története 1. Élelmiszer-tartósító eljárások 2. A hűtés elméleti alapja és technikái 3. Élelmiszerek táplálkozás-élettani jelentősége 4. Hűtőházak, hűtőlánc 5. A hűtőlánc logisztikája
6.000 Ft 5.100 Ft
Termék címkék: Műszaki Kiadó