Termékek Menü

My English Book CLASS 7.

Ár:
1.490 Ft
Cikkszám: AP-072405
Kiadó: OFI - Apáczai
Elérhetőség: Rendelhető
Várható szállítás: 2023. június 08.

Hasonló termékek

Cikkszám: 50697
Nem rendelhető
Ebben az angol nyelvtant minden eddiginél részletesebben összefoglaló kötetben valamennyi kérdésünkre kimeríto választ találunk, sot a keresztutalások segítségével az egymásra vonatkozó szabályokat is át tudjuk tekinteni. Kiadó: TALENTUM KIADÓ KFT.
1.490 Ft
Cikkszám: 178157
Rendelhető
A kétnyelvű könyvek kiadásának és felhasználásának nagy hagyománya van, hiszen közismert, milyen hatékony nyelvtanulási mód a párhuzamos szövegeket tartalmazó kiadványok olvasása, tanulmányozása. A Robinson Crusoe angol–magyar kétnyelvű kiadásával a TINTA Könyvkiadó elsősorban a nyelvtanulóknak kíván segítséget nyújtani, hogy élvezetes módon tökéletesítsék nyelvtudásukat. Éppen ezért az angol szöveg lefordítása során minél nagyobb pontosságra törekedtünk, bár a jó magyar stílus követelményei megkívánták, hogy helyenként kisebb-nagyobb mértékben eltérjünk az angol eredetitől. A Robinson alaptörténete fordulatokban kellően gazdag ahhoz, hogy az angol nyelvben már valamennyire jártas olvasó leküzdje a nyelvi nehézségeket, a kezdő nyelvtanuló pedig hamar sikerélményhez juthat a párhuzamos magyar szöveg segítségével.A Tróját felfedező és feltáró nagy régész, Heinrich Schliemann (1822-1890) úgy tanult idegen nyelveket, hogy a Robinson történetét olvasta mindig újabb és újabb nyelveken. Kíván Kiadó: TINTA KÖNYVKIADÓ KFT..
1.490 Ft
Cikkszám: 21383
Kiadó: Holnap Kiadó
Rendelhető
Kötetünk, többet nyújt a szokványos nyelvkönyvek nyelvi-nyelvtani gyakorlatainál: rejtvények, feladványok, játékos talányok könnyítik meg az idegen nyelv elsajátítását. A kötet végén található szójegyzék, és a rejtvények megoldása segíti az önellenőrzést. Kiadó: HOLNAP KIADÓ.
1.500 Ft