Termékek Menü

Orvosi latin kifejezések - Egészségügyi ágazatban tanulóknak - Rajzokkal, feladatokkal

Ár:
5.400 Ft
Cikkszám: MS-3131
Kiadó: Mozaik Kiadó
Elérhetőség: Rendelhető
Várható szállítás: 2024. február 27.

Leírás és Paraméterek

"Kiadványunk az egészségügyi szakképzésben tanulók és az egészségügyi főiskolai (BSc) képzésekben részt vevők számára kíván segítséget nyújtani az orvosi latin kifejezések elsajátításában.

A könyvben több mint 1300, tematikusan összerendezett orvosi latin kifejezés található, amelyeket a mindennapi gyakorlatban a leggyakrabban használnak az egészségügyi ágazatban tanulók és dolgozók. A kifejezések a szószedetekben latin nyelven, a szaknyelvi használat szerint és magyarul is szerepelnek, biztosítva a megértést és a helyes alkalmazás elsajátítását. A szakszavak megtanulását, begyakorlását ábrák és feladatok is segítik, amelyek megoldásai is megtalálhatók a könyvben, ezzel segítve a gyors és hatékony önellenőrzést.

A kiadvány hátsó belső borítóján egyedi kód található, amelyet a www.mozaweb.hu oldalon aktiválva hozzáférést biztosítunk a könyv digitális változatához. A digitális változatban – a könyv anyagán túl – extra tartalomként a szerveket és szervrendszereket bemutató 3D-jelenetek is elérhetők, amelyekkel az anatómiai ismeretek gazdagíthatók, bővíthetők."

Hasonló termékek

Cikkszám: 170956
Rendelhető
Kiadó: MEDICINA KÖNYVKIADÓ ZRT..
5.400 Ft
Cikkszám: MK-6608
Rendelhető
5.490 Ft
Cikkszám: 172721
Rendelhető
Kiadó: MEDICINA KÖNYVKIADÓ ZRT..
5.600 Ft