Termékek Menü

Rajzolóka-íróka I. - Bagoly sorozat

Ár:
890 Ft
Azonosító: MK-2904
Cikkszám: MK-2904
Kiadó: MŰSZAKI KÖNYVKIADÓ KFT.
Elérhetőség: Rendelhető
Várható szállítás: 2022. október 05.

Leírás és Paraméterek

„Füzetsorozatunkkal az óvodáskorú gyermekeknek szeretnénk játékos, vidám gyakorlási lehetőséget nyújtani úgy, hogy közben a finommotorikus kézmozgást fejlesztjük.”

A füzetekben található színezős, rajzolós, írogatós feladatok segítik a helyes eszköztartás rögzülését, a grafomotoros mozgás fejlesztését, a forma- és színérzékelést.

Hasonló termékek

Cikkszám: 175430
Rendelhető
A helyes, kézbe simuló kis jegyzetfüzet segítségével a kislányok ötleteket gyűjthetnek a divatról, amelyeket a Princess TOP komolyabb készletei segítségével akár meg is valósíthatnak! A kis zsebkönyv minden táskába belefér, az oldalakra felvázolt modellekre gyorsan felrajzolható egy-két megvalósításra alkalmasnak vélt ötlet. Kiadó: NAPRAFORGÓ KÖNYVKIADÓ.
890 Ft 801 Ft
Cikkszám: 172839
Kiadó: MANÓ KÖNYVEK
Rendelhető
A Barátnőm, Bori foglalkoztató füzet-sorozatának ez a része a nagyóvodásoknak segít, hogy játékosan tanuljanak összpontosítani egy-egy feladatra.- Találj meg minél több egymáshoz illő kártyapárt Bori képkeresőjével!- Felismered, melyek az apró különbségek a látszólag egyforma képek között? - Ismerd meg a sebesség és az irány fogalmát!- Változatos rejtvények és keresők várnak Bori minden barátjára és barátnőjére! Kiadó: MANÓ KÖNYVEK.
890 Ft 712 Ft
Cikkszám: 172037
Rendelhető
A Számos színező füzetei rengeteg szép, izgalmas színeznivaló képpel és csodás, csillogó matricákkal várják a lovak és a színezés rajongóit. Kiadó: NAPRAFORGÓ KÖNYVKIADÓ.
890 Ft 801 Ft