Termékek Menü

Rajzolóka-íróka I. - Bagoly sorozat

Ár:
890 Ft
Azonosító: MK-2904
Cikkszám: MK-2904
Kiadó: MŰSZAKI KÖNYVKIADÓ KFT.
Elérhetőség: Rendelhető
Várható szállítás: 2021. április 27.

Leírás és Paraméterek

„Füzetsorozatunkkal az óvodáskorú gyermekeknek szeretnénk játékos, vidám gyakorlási lehetőséget nyújtani úgy, hogy közben a finommotorikus kézmozgást fejlesztjük.”

A füzetekben található színezős, rajzolós, írogatós feladatok segítik a helyes eszköztartás rögzülését, a grafomotoros mozgás fejlesztését, a forma- és színérzékelést.

Hasonló termékek

Cikkszám: 172030
Rendelhető
Ez az izgalmas sorozat az érdekes és színes feladatok mellett 60 matricával, két megépíthető modellel és egy-egy társasjátékkal segít lekötni a jövendő űrhajósok, tűzoltók, mozdonyvezetők vagy kamionsofőrök figyelmét. Kiadó: NAPRAFORGÓ KÖNYVKIADÓ.
890 Ft 801 Ft
Cikkszám: 172842
Kiadó: MANÓ KÖNYVEK
Rendelhető
A Barátnőm, Bori foglalkoztató füzet-sorozatnak ez a része segít, hogy a nagyóvodások és a kisiskolások játékos formában ismerkedhessenek meg az angol nyelvvel.- Az alapszókincs egyszerű szavai és kifejezései angolul- Sok színeznivaló kép segít, hogy a kicsik megértsék és elsajátítsák az új szavakat- Tanuld meg angolul: a számokat 1-től 10-ig, az évszakok és a hét napjainak nevét!- Egy különleges meglepetés: szókártyák a nyelvtanuláshoz Kiadó: MANÓ KÖNYVEK.
890 Ft 712 Ft
Cikkszám: 172040
Rendelhető
A Számos színező füzetei rengeteg szép, izgalmas színeznivaló képpel és csodás, csillogó matricákkal várják a lovak és a színezés rajongóit. Kiadó: NAPRAFORGÓ KÖNYVKIADÓ.
890 Ft 801 Ft