Termékek Menü

Rajzolóka-íróka I. - Bagoly sorozat

Ár:
890 Ft
Azonosító: MK-2904
Cikkszám: MK-2904
Kiadó: MŰSZAKI KÖNYVKIADÓ KFT.
Elérhetőség: Rendelhető
Várható szállítás: 2023. szeptember 28.

Leírás és Paraméterek

„Füzetsorozatunkkal az óvodáskorú gyermekeknek szeretnénk játékos, vidám gyakorlási lehetőséget nyújtani úgy, hogy közben a finommotorikus kézmozgást fejlesztjük.”

A füzetekben található színezős, rajzolós, írogatós feladatok segítik a helyes eszköztartás rögzülését, a grafomotoros mozgás fejlesztését, a forma- és színérzékelést.

Hasonló termékek

Cikkszám: 172842
Kiadó: MANÓ KÖNYVEK
Rendelhető
A Barátnőm, Bori foglalkoztató füzet-sorozatnak ez a része segít, hogy a nagyóvodások és a kisiskolások játékos formában ismerkedhessenek meg az angol nyelvvel.- Az alapszókincs egyszerű szavai és kifejezései angolul- Sok színeznivaló kép segít, hogy a kicsik megértsék és elsajátítsák az új szavakat- Tanuld meg angolul: a számokat 1-től 10-ig, az évszakok és a hét napjainak nevét!- Egy különleges meglepetés: szókártyák a nyelvtanuláshoz Kiadó: MANÓ KÖNYVEK.
890 Ft 712 Ft
Cikkszám: 172841
Kiadó: MANÓ KÖNYVEK
Rendelhető
A Barátnőm, Bori foglalkoztatófüzet-sorozatnak ebben a részében az iskolába készülő nagyóvodások ismerkedhetnek meg játékos formában a betűk írásához szükséges alapformákkal.- Rajzolj és játssz velünk!- Ismerd meg a betűk alapformáit: az egyenest, a kört és a hullámvonalat!- Sok-sok kép vár arra, hogy kiszínezd.- És egy kis barkácsolás: készíts saját Bori-ceruzatartót! Kiadó: MANÓ KÖNYVEK.
890 Ft 712 Ft
Cikkszám: 172839
Kiadó: MANÓ KÖNYVEK
Rendelhető
A Barátnőm, Bori foglalkoztató füzet-sorozatának ez a része a nagyóvodásoknak segít, hogy játékosan tanuljanak összpontosítani egy-egy feladatra.- Találj meg minél több egymáshoz illő kártyapárt Bori képkeresőjével!- Felismered, melyek az apró különbségek a látszólag egyforma képek között? - Ismerd meg a sebesség és az irány fogalmát!- Változatos rejtvények és keresők várnak Bori minden barátjára és barátnőjére! Kiadó: MANÓ KÖNYVEK.
890 Ft 712 Ft