Termékek Menü

Számtól számig II.

Ár:
2.890 Ft
Azonosító: MXNR-017
Cikkszám: MXNR-017
Kiadó: Meixner Alapítvány
Elérhetőség: Rendelhető
Munkafüzet, amely a szorzás, a bennfoglalás, a részekre osztás műveletének megértését és begyakorlását segíti elő nehezen számoló gyerekeknél.
Várható szállítás: 2021. augusztus 10.

Hasonló termékek

Cikkszám: log-092
Rendelhető
HA SZERETNÉL SIKERES SZÜLŐVÉ VÁLNI, AKKOR EZ A KÖNYV NEKED SZÓL. Pár hasznos ötlet arra nézve, hogyan talál- hatunk megoldást a családi problémákra. Minden, önmagához kicsit is őszinte szülő el- ismeri, hogy vannak pillanatok, amikor a gye- rekei szinte az őrületbe kergetik a viselkedé- sükkel. Úgy tűnik, hogy mások minden teketó- ria nélkül időben ágyba tudják dugni cseme- téiket, meg tudják etetni velük a napi gyü- mölcsadagjukat, és nem kell könyörögniük, hogy pakoljanak már össze. A saját cseme- ténk bezzeg nem ilyen: ő folyton durcás, és le- hetetlen vele szót érteni. Azok a hisztik, ame- lyeket gyermekünk totyogós korában még viccesnek találunk, és szárnypróbálgatásai jelének tekintünk, később már idegesítővé válnak. Egyre jobban úgy érezzük, hogy a gyereknevelésünkkel valami nagyon nincs rendjén. És a belső hang, amely eddig azt súgta "Én vagyok a legjobb anya a világon!" hirtelen tónust vált, és immáron azt mondja: "Valamit elrontottál!" Ilyenkor az embernek segítségre van szüksége. E könyv pedig épp ezzel a céllal íródott.
2.900 Ft
Cikkszám: log-016
Rendelhető
A pszichomotoros fejlesztés általános, nem korlátozódik a gyógypedagógiára, annak egy szakterületére. Szükség van rá a terápia, a tanítás, fejlesztés mellett a -sajnos egyre gyakoribb- beilleszkedési és tanulási nehézségek, zavarok kezelésében. A korai felismerés és fejlesztés szükségességét valljuk, mindinkább észrevesszük a bölcsődés- óvodás korúak között az eltérő fejlődés jegyeit. Egyre elterjedtebb, hogy a szenzo- pszichomotoros fejlődés enyhébb, vagy súlyosabb fokú eltérésében gondolkodunk, a terápiát, facilitációt, reedukációt pedig ennek a szemléletnek mentén ajánlatos megválasztanunk, alkalmaznunk. Örülnénk, ha néhány lelkes szakember és hallgató kezébe elkerülne ez a kiadvány, melynek jó kiegészítője az "A pszichomotoros fejlesztés gyakorlati kézikönyve".
2.930 Ft
Cikkszám: log-017
Rendelhető
A könyv azoknak szól, akik meg akarják ismerni a rájuk bízott, fejlesztésre szoruló gyerekek valódi szükségleteit, és ehhez igazodó segítséget kívánnak nyújtani nekik. A ma olvasható "szakvélemények", fejlesztési javaslatok között annyi téves diagnózissal, semmit- illetve ellentmondó véleménnyel és fejlesztési tanáccsal találkozhatunk, hogy ez a kiadvány valamiféle támpont lehet. Ezt a támpontot a gyógypedagógiai szakma és a rokon szakmák neves hazai és külföldi szerzői nyomán, a szakirodalom alapján állított össze a szerző. A kézikönyv nem mindentudó, nem ad recepteket, csak kínálatot nyújt. Igényes érdeklődők, bizonyára szívesen veszik ezt a kínálatot. Az azonos című főiskolai jegyzet gyakorlatiasabb folytatása a gondolkodást, a jobb megértést, tovább-gondolást szeretné segíteni, és jól kapcsolódik a "Pszichomotoros fejlődés és fejlesztés" című kiadványunkhoz.
2.800 Ft
Termék címkék: Meixner Alapítvány