Termékek Menü

Szebben akarok írni I.

Ár:
2.690 Ft
Azonosító: MXNR-006
Cikkszám: MXNR-006
Kiadó: Meixner Alapítvány
Elérhetőség: Rendelhető
Író, rajzoló mozgások játékos fejlesztését szolgáló feladatlapok, amelyek óvodák nagycsoportjaiban, 1. osztályban az írás előkészítésének időszakában, illetve ügyetlenül rajzoló, csúnyán író nagyobb gyermekeknél az író mozgások fejlesztéséhez is használhatók.
Várható szállítás: 2021. szeptember 29.

Hasonló termékek

Cikkszám: MXNR-099
Rendelhető
2.690 Ft
Cikkszám: log-090
Rendelhető
A gyermekek az első három évben csodálatos teljesítményekre képesek. Felelőtlenség elvesztegetni azt az időt, amely a fejlődésben oly sok lehetőséget rejt. E könyv kombinálja Maria Montessori pedagógiai elveit a mai módszerekkel. A leírtak alapján az anya vagy a gyermekkel foglalkozó gondozó olyan gyakorlatba átültethető és alkalmazható ötleteket talál, melyek elősegítik a kicsik szociális és érzelmi fejlődését éppúgy, mint szellemi és fizikai épülésüket. A könyv azt is megmutatja, hogy Maria Montessori szerint a kisgyermek milyen környezetet, illetve nevelői attitűdöt igényel, ami leginkább szolgálja a kibontakozását.
2.600 Ft
Cikkszám: log-017
Rendelhető
A könyv azoknak szól, akik meg akarják ismerni a rájuk bízott, fejlesztésre szoruló gyerekek valódi szükségleteit, és ehhez igazodó segítséget kívánnak nyújtani nekik. A ma olvasható "szakvélemények", fejlesztési javaslatok között annyi téves diagnózissal, semmit- illetve ellentmondó véleménnyel és fejlesztési tanáccsal találkozhatunk, hogy ez a kiadvány valamiféle támpont lehet. Ezt a támpontot a gyógypedagógiai szakma és a rokon szakmák neves hazai és külföldi szerzői nyomán, a szakirodalom alapján állított össze a szerző. A kézikönyv nem mindentudó, nem ad recepteket, csak kínálatot nyújt. Igényes érdeklődők, bizonyára szívesen veszik ezt a kínálatot. Az azonos című főiskolai jegyzet gyakorlatiasabb folytatása a gondolkodást, a jobb megértést, tovább-gondolást szeretné segíteni, és jól kapcsolódik a "Pszichomotoros fejlődés és fejlesztés" című kiadványunkhoz.
2.800 Ft
Termék címkék: Meixner Alapítvány