Termékek Menü

Vendéglátó gazdálkodás és szakmai számítások

Ár:
5.690 Ft
Azonosító: TM-61005
Cikkszám: TM-61005
Kiadó: MŰSZAKI KÖNYVKIADÓ KFT.
Elérhetőség: Rendelhető
Várható szállítás: 2021. április 27.

Hasonló termékek

Cikkszám: TM-61001
Rendelhető
A három éves képzéshez készített, színes fotókkal illusztrált tankönyv első kötete a szorosan vett cukrász szakmai ismeretek - tészták, töltelékek, bevonóanyagok stb. készítése - bemutatásán kívül kitér a gazdálkodással összefüggő ismeretekre, a cukrásztermékek készítésére alkalmas anyagok vizsgálatára, a munkaszervezésre, az élelmiszer-biztonsági és higiéniai előírások alkalmazására.
5.690 Ft
Cikkszám: TM-61002_1
Rendelhető
A színvonalas vendéglátáshoz hozzátartozik a pincérek, felszolgálók a magas szintű szakmai képzettsége is. Az egyre bővülő szakmai ismereteket, követelményeket foglalja össze ez a színes fotókkal illusztrált könyv, amely a szorosan vett felszolgálói ismeretek és feladatok ismertetésén kívül kitér a gazdálkodással összefüggő ismeretekre, a marketing jelentőségére, az élelmiszerismeretre, az áruforgalmi tevékenységekre. A könyv tartalmaz egy ún. „Gasztronómiai lexikont is, amelyben a legfontosabb szakszavak rövid magyarázata található.
5.690 Ft