Termékek Menü

Wir lernen Deutsch 8

Ár:
920 Ft
Azonosító: AP-082504
Cikkszám: AP-082504
Kiadó: OFI - Apáczai
Elérhetőség: Rendelhető
Várható szállítás: 2021. november 02.

Hasonló termékek

Cikkszám: 14007
Rendelhető
C-KI.c) in ... -Æ.Mj.: A nyelveket jelölő főnevek semleges neműek, de kétféleképpen használjuk őket: 1. Ha iskolai tárgyról, nyelvhasználatról, nyelvtudásról ill. valamilyen szellemi alkotás nyelvi formájáról van szó, a főnevet nem ragozzuk és névelő nélkül használjuk: Was für eine Note hast du in Englisch? War die Vorstellung in Deutsch oder in Ungarisch? (jelen esetben is). — 2. Ha viszont önmagáról a nyelvről, nyelvrendszerről (a nyelv hang-, alak-, mondattanáról stb.) esik szó, a főnevet főnévvé vált melléknévként kezeljük (ld. NNy F 16-17) és határozott névelővel használjuk: Im Deutschen gibt es viele Ausnahmen. Im Ungarischen haben wir keine Präpositionen. (Vö. szintén NNy F 19.)* * *Szeretne sikeresen megbirkózni a német írásbeli felvételi vizsga tesztfeladataival?Észrevette már, hogy az eddig megjelent hasonló feladatgyűjteményekben a feladatokon kívül legfeljebb a megoldásuk van megadva, és hiányolta a helyes válasz magyarázatát, illetve a tipikus hibák ele Kiadó: PANORÁMA NYELVSTÚDIÓ.
896 Ft
Cikkszám: 39707
Kiadó: CORVINA KIADÓ
Rendelhető
A kötet szerzői az ELTE Germanisztikai Intézet sokéves oktatási, vizsgáztatási és tananyagírási tapasztalattal rendelkező oktatói.Tesztkönyvük segítségével a vizsgákra készülő fiatalok lemérhetik német nyelvi készségeket, a nyelvi struktúrák ismeretét, a szövegértést, az írásbeli kifejező- és a fordítási készséget.Az egyes fejezetek rövid útmutatást adnak a nyelvtanulóknak a felkészüléshez illetve eredményeik elemzéséhez, helyes értékeléséhez, ezután következnek maguk a tesztek, a könnyűtől haladva az egyre nehezebb felé. Kiadó: CORVINA KIADÓ.
950 Ft
Cikkszám: 54335
Rendelhető
Praktikus kifejezésgyűjtemény, mely tele van a mindennapi életben használt német kifejezésekkel, melyek segítségével minden szituációban feltalálhatjuk magunkat. Hasznos kiadvány a kezdő nyelvtanulók számára és azoknak is, akik fel akarják frissíteni, amit már megtanultak. Kiadó: HOLLÓ ÉS TÁRSA KFT..
950 Ft