Termékek Menü

WIR LERNEN DEUTSCH ARBEITSHEFT 6.

Ár:
890 Ft
Azonosító: AP-062504
Cikkszám: AP-062504
Kiadó: OFI - Apáczai
Elérhetőség: Rendelhető
Várható szállítás: 2021. szeptember 30.

Hasonló termékek

Cikkszám: 41237
Rendelhető
Nyelvtani gyakorlókönyv, mely a német nyelvtan egészét `nyelvvizsgás` szempontok szerint tárgyalja és gyakoroltatja be. Kiadó: PADLÁS NYELVISKOLA KKT..
890 Ft
Cikkszám: 28693
Rendelhető
A könyvben szereplő 15 egység egy-egy a honi kétnyelvű írásbeli nyelvvizsgáknak megfelelő komplex feladatsort tartalmaz tesztmegoldásokkal. Kiadó: PADLÁS KÖNYVKIADÓ.
890 Ft
Cikkszám: 14007
Rendelhető
C-KI.c) in ... -Æ.Mj.: A nyelveket jelölő főnevek semleges neműek, de kétféleképpen használjuk őket: 1. Ha iskolai tárgyról, nyelvhasználatról, nyelvtudásról ill. valamilyen szellemi alkotás nyelvi formájáról van szó, a főnevet nem ragozzuk és névelő nélkül használjuk: Was für eine Note hast du in Englisch? War die Vorstellung in Deutsch oder in Ungarisch? (jelen esetben is). — 2. Ha viszont önmagáról a nyelvről, nyelvrendszerről (a nyelv hang-, alak-, mondattanáról stb.) esik szó, a főnevet főnévvé vált melléknévként kezeljük (ld. NNy F 16-17) és határozott névelővel használjuk: Im Deutschen gibt es viele Ausnahmen. Im Ungarischen haben wir keine Präpositionen. (Vö. szintén NNy F 19.)* * *Szeretne sikeresen megbirkózni a német írásbeli felvételi vizsga tesztfeladataival?Észrevette már, hogy az eddig megjelent hasonló feladatgyűjteményekben a feladatokon kívül legfeljebb a megoldásuk van megadva, és hiányolta a helyes válasz magyarázatát, illetve a tipikus hibák ele Kiadó: PANORÁMA NYELVSTÚDIÓ.
896 Ft