Termékek Menü

CAD alapismeretek

Ár:
1.835 Ft
Azonosító: TM-11012_7
Cikkszám: TM-11012_7
Kiadó: Tankönyvmester Kiadó
Elérhetőség: Rendelhető
A tankönyv a PC kategóriában legelterjedtebb AutoCAD program AutoCAD 2007 néven ismert változata által ismerteti meg a tanulókat a számítógépes műszaki rajz készítésével. Mivel a képzés során a műszaki rajz, a mechanika és a technológia tantárgy oktatása az AutoCAD alapjainak elsajátításával párhuzamosan történik, ezért a tankönyv példái ezeknek a tantárgyaknak az ismeretanyagához kapcsolódnak, kiemelve a feladatmegoldás program- és verziófüggetlen elemeit.
Várható szállítás: 2023. december 12.

Hasonló termékek

Cikkszám: NS-110-0264-06-002-0
Kiadó: NSZFI
Rendelhető
A könyv a gépi forgácsolók 0264-06 Gépi forgácsoló feladatok modulján belül az 5.2, 5.3, a 6.2 és a 6.3 tananyagelemekhez készült. A tankönyv a CNC programszerkesztés c. tankönyvvel együtt alkotja azt a tananyagcsomagot, amely a CNC gépkezeléshez szükséges elméleti és gyakorlati információkat tartalmazza.
1.890 Ft
Cikkszám: 61945
Kiadó: PANEM.
Rendelhető
A sorozat első kötete a valóben idősebb, vagy igazi kezdő felhasználókat vezeti be kézenfogva a számítástechnikai ismeretekbe. Rendkívül dialektikusan, sok ábrával, jól olvasható kivitelben készült a könyv, figyelemmel a `szemüveges problémákra`. semmilyen előzetes számítástechnikai ismeretekre nem épít a sorozat, nem is akar mindent elmondani. Kiadó: PANEM..
1.900 Ft 1.710 Ft
Cikkszám: 161469
Kiadó: BBS-INFO KFT.
Rendelhető
Jelen könyv az Excel azon képességeit ismerteti, amelyek használatára inkább a haladó felhasználók vállalkoznak, pedig egyáltalán nem olyan bonyolult, mint amilyennek tűnik. A könyv segítségével megismerhetjük az Excel professzionálisabb lehetőségeit, megoldhatjuk például az adatok védelmét, a kontrollált adatbevitelt, a szűrést, az adatelemzéseket, az optimalizálást, stb. Megbarátkozhatunk a solverrel, az adattáblákkal, a vezérlőkkel és megismerhetjük a kimutatások készítésének lehetőségeit is. A könyv második felében részletesen ismertetjük a makrók használatának módjait is, így segítségükkel az Excelből olyan programot varázsolhatunk, amely a saját igényeinkhez a leginkább alkalmazkodik. Ettől kezdve tehát nem kell megijedni, ha egy nagy adathalmazból gyorsan kell használható információkat kibányászni, hiszen az eszközök a kezünkben lesznek. A lehetőségek kombinálásával, az adatérvényesítések, a védelmek, a táblázatok, a kimutatások, és a makrók együttes használatával pedig szinte n Kiadó: BBS-INFO KFT..
1.970 Ft 1.773 Ft