Termékek Menü

Spanyol nyelvkönyv

Rendezés:
Cikkszám: 101932
Kiadó: EÖTVÖS JÓZSEF KÖNYV- ÉS LAPKIADÓ BT.
Rendelhető
3.969 Ft
Cikkszám: 174621
A Készüljünk a spanyol szóbeli nyelvvizsgára! c. könyv segítséget nyújt azoknak, akik kevés idővel rendelkeznek és szeretnék elsajátítani a különféle élethelyzetek ismeretanyagát. A kiadvány megkönnyíti a spanyol szóbeli nyelvvizsgára való felkészülést azáltal, hogy egy-egy témakörön belül felmerülő lehetséges kérdésekre ad válaszokat. A gyorsabb haladást szójegyzék segíti, amit a kidolgozott témakörök és a kérdésekre adott válaszok szövege alatt találunk. Kiadó: SZIKRA HÁZ 2005 KFT..
Rendelhető
2.690 Ft
Cikkszám: 101975
Kiadó: KLETT KIADÓ KÖNYVKIADÓ KFT.
Rendelhető
3.230 Ft
Cikkszám: 168294
Kiadó: Holnap Kiadó
Az Hispaniola c. oktatási segédanyag spanyol szövegértési feladatokat tartalmaz: hatvan különböző nehézségű újságcikket és a hozzájuk tartozó kérdéseket, vitaindító feltevéseket és igaz-hamis feleletválasztós feladatokat. A könyv végén az egész anyagot átfogó teszt található, amelynek segítségével a memória és a tananyag elsajátításának mértéke is ellenőrizhető. A könyv alkalmas egyéni és csoportos tanulásra is. Ajánljuk a közép- és emelt szintű érettségire, valamint az általános középfokú nyelvvizsgára készülőknek is. Kiadó: HOLNAP KIADÓ.
Rendelhető
2.700 Ft
Cikkszám: 179528
A könyv és a hozzá tartozó hanganyag olyan köznapi tematikájú leíró vagy elbeszélő jellegű szövegeket és párbeszédeket tartalmaz, amelyek a hozzájuk kapcsolódó feladatokkal a halláskészség fejlesztésére és a tanulás során elért teljesítmény mérésére egyaránt alkalmasak. A feladatok azt tesztelik, hogy a nyelvtanuló képes-e anyanyelvi beszélők által elmondott szövegekből kiszűrni a legfontosabb információkat, megérti-e a szövegek lényegét, mondanivalóját. Az egy- és kétnyelvű nyelvvizsgákon és az érettségi vizsgákon jellemzően előforduló (igaz-hamis választás, többszörös feleletválasztás, egyes állítások, összefüggő szöveg, illetve táblázat kiegészítése és információk párosítása) feladattípusokkal a legismertebb B1 és B2 szintű nyelvvizsgák és a közép- és emelt szintű érettségi vizsgák hallott szöveg értése vizsgarészére való felkészüléshez nyújtunk segítséget a nyelvtanulóknak és a vizsgákra felkészítő nyelvtanároknak. A kötet, illetve a hozzá kapcsolódó hanganyag tíz B1 és tíz B2 sz Kiadó: AKADÉMIAI KIADÓ ZRT..
Rendelhető
2.990 Ft
Cikkszám: 158075
Kiadó: MÉRTÉK KIADÓ
Mindössze napi tizenöt perc nyelvtanulással eljuthatsz a spanyol beszédig és szövegértésig. A könyv egyedi vizuális megjelenítése megkönnyíti és élvezetessé teszi a tanulást. Nem kell írni vagy házi feladatokat csinálni - csak használd a borítófület a válaszok letakarásra és folyamosan teszteld magad tanulás közben. A hétköznapi életből vett példák között megtalálsz minden olyan szituációt, melyre utazásnál vagy az üzleti életben szükséged lehet. Akár teljesen kezdő vagy, akár csak felfrissíteni szeretnéd tudásod, nincs könnyebb útja a gyors nyelvtanulásnak. Kiadó: MÉRTÉK KIADÓ.
Rendelhető
2.999 Ft
Cikkszám: 88233
Kiadó: EÖTVÖS JÓZSEF KÖNYV- ÉS LAPKIADÓ BT.
Rendelhető
3.801 Ft
Cikkszám: 172566
Kiadó: Lingea Kft.
Lehetővé tesszük Önnek a kommunikációt utazásai során a mindennapi helyzetekben és vészhelyzetekben egyaránt, még akkor is, ha az adott nyelvben teljes kezdőnek számít. A hangsúlyt az aktív kommunikációra, az áttekinthetőségre és a szövegben való könnyű tájékozódásra fektettük. Kiadó: LINGEA KFT..
Rendelhető
2.490 Ft
Cikkszám: 76884
A kötet célja a Magyarországon periférikusnak számítószakterület, a hispanisztika – azaz a spanyol nyelvvel,irodalommal, kultúrával foglalkozó tudomány –népszerűsítése. Géró Györgyi tanulmányai arravilágítanak rá, hogy a hispanisztika magyarországimarginális helyzete ellentétes a világban betöltöttjelentős szerepével.Külön érdeme a szerzőnek, hogy a kötetben egyszerreérvényesül a tudományos publicisztika igényessége és azolvasmányosság erénye. Kiadó: TINTA KÖNYVKIADÓ.
Rendelhető
1.680 Ft
Cikkszám: 156829
Kiadó: KLETT KIADÓ
Praktikus, lényegre törő, kompakt kivonat az igeragozásról,gyors segítség a tanórán és otthon egyaránt! gyorsan utánanézhetsz az igék ragozásánakösszefoglalja az igeidőket és a segédigéketáttekinthető igetáblázatok és példamondatok segítenek a tanulásbankönnyen használható, akár le is fűzhetőidőtálló kivitelezés a lemosható oldalaknak köszönhetően Kiadó: KLETT KIADÓ.
Rendelhető
999 Ft
Cikkszám: 112230
Kiadó: KLETT KIADÓ
Rövid leckékkel megtanulsz köszönni, kérni, udvarolni stb. Nyelvtani feladatokkal tökéletesítheted a nyelvhelyességed az Audio-CD segítségével történeteket és a szavak kiejtését hallgathatod meg. A könyv tele van kulturális információkkal, mellyel jobban megismered az országot is. Kiadó: KLETT KIADÓ.
Rendelhető
6.490 Ft
Cikkszám: 173437
Kiadó: Lingea Kft.
A nyelvtani áttekintés tartalmából: - a mai nyelvtani jelenségek használata - világos és tömör magyarázat - praktikus példák - megjegyzések, kivételek, érdekességek - keresztutalások - részletes szójegyzék - áttekinthető szerkezet - színes nyomtatás Kiadó: LINGEA KFT..
Rendelhető
1.990 Ft
Cikkszám: 150622
Kiadó: HOLNAP KIADÓ.
Rendelhető
6.900 Ft
Tankönyv kódja: NT-10163
Cikkszám: NT-10163
Kiadó: OFI - NTK
Rendelhető
2.610 Ft
Cikkszám: 169945
Kiadó: KLETT KIADÓ
Egyből könnyebb a ragozás!-áttekinthető ragozási táblázatok-több mint 1300 ige-rendhagyó alakok és kivételek színes kiemeléssel Kiadó: KLETT KIADÓ.
Rendelhető
1.850 Ft
Cikkszám: 174623
Kiadó: KLETT KIADÓ
Kiadó: KLETT KIADÓ.
Rendelhető
3.230 Ft
Cikkszám: 77665
Kiadó: IAT KIADÓI ÉS KERESKDELEMI KFT.
Rendelhető
3.448 Ft
Cikkszám: 83620
Kiadó: KLETT KIADÓ
Kiadó: KLETT KIADÓ.
Rendelhető
749 Ft
Cikkszám: 116392
Kiadó: Holnap Kiadó
Kiadó: HOLNAP KIADÓ.
Rendelhető
4.900 Ft
Cikkszám: 76553
Kiadó: KLETT KIADÓ
Kiadó: KLETT KIADÓ.
Rendelhető
9.990 Ft