Termékek Menü

Olasz nyelvkönyv

Rendezés:
Cikkszám: 156942
Kiadó: KLETT KIADÓ
Kiadó: KLETT KIADÓ.
Rendelhető
9.990 Ft
Cikkszám: 115120
Kiadó: LIBRO-TRADE KERESKEDELMI KFT.
Rendelhető
7.390 Ft
Cikkszám: 54075
Nyelvvizsgára készülők nélkülözhetetlen segédkönyve, ami 1000 olasz tesztkérdést tartalmaz. A tesztkérdések típusa megegyezik az államilag elismert középfokú nyelvvizsgán előforduló tesztfeladatokéval, valamennyi teszthez megoldáskulcs tartozik. A feladatok megoldása segíti a helyes mondatszerkesztés elsajátítását, a grammatikai szerkezetek begyakorlását, mindez aktuális, érdekes szövegkörnyezetben. Kiadó: MAXIM KÖNYVKIADÓ KFT..
Rendelhető
1.280 Ft
Cikkszám: 83619
Kiadó: KLETT KIADÓ
Kiadó: KLETT KIADÓ.
Rendelhető
999 Ft
Cikkszám: 174612
Kiadó: KLETT KIADÓ
Kiadó: KLETT KIADÓ.
Rendelhető
3.230 Ft
Cikkszám: 69922
Kiadó: EDITIO MEDITERRANICA BT.
Rendelhető
3.465 Ft
Cikkszám: 56312
Kiadó: SZAKKÖNYV KFT
Kiadó: SZAKKÖNYV KFT.
Rendelhető
2.050 Ft
Cikkszám: 151365
Kiadó: AKADÉMIAI RT WK.KÖNYVKER.KFT..
Rendelhető
3.500 Ft
Cikkszám: 73280
Kiadó: EÖTVÖS JÓZSEF KÖNYV- ÉS LAPKIADÓ BT.
Rendelhető
3.528 Ft
Cikkszám: 150960
Mindenki tapasztalja, hogy a csoportos tanulás hátránya, hogy kevés figyelem és idő jut az egyénre. A felgyorsult élettempó és az egyre nagyobb követelmények miatt szükségessé vált, hogy mindenki egyedül is tudjon gyakorolni. A könyv arra törekszik, hogy a legtöbb problémát jelentő nyelvtani témaköröket érintve adjon segítséget. Az első fejezetben nyelvtani gyakorlatokat találunk, a második részben a megoldások segítségével ellenőrizhetjük önmagunkat, a harmadik részben nyelvtani magyarázat könnyíti meg a megoldások megértését. A könyv végén szójegyzék segíti a gyorsabb haladást. Kiadó: SZIKRA HÁZ 2005 KFT..
Rendelhető
2.490 Ft
Cikkszám: 73915
Kiadó: HOLNAP KIADÓ.
Rendelhető
2.400 Ft
Cikkszám: 4209
Kiadó: CORVINA KIADÓ
Rendelhető
500 Ft 400 Ft
Cikkszám: 64312
Kiadó: LIBRO-TRADE KERESKEDELMI KFT.
Rendelhető
2.300 Ft
Cikkszám: 28372
Kiadó: LEXIKA KIADÓ
LX-0073A könyv az állami középfokú nyelvvizsga írásbeli részében található feladattípusokhoz hasonló feladatsorokat tartalmaz 20 egységre osztva. Az 1000 teszthez megadtuk a megoldásokat is, hogy mindenki ellenőrizhesse az írásbeli nyelvvizsgához szükséges legalapvetőbb nyelvtani és lexikai ismereteit, mivel szótár használata nélkül, szinte automatikusan kell ezeket helyesen alkalmaznia. A magyar nyelvről olasz nyelvre fordítandó szövegeket úgy válogattuk össze, hogy ne csupán szókincsükben késztessék nyelvi leleményességre a jövendő nyelvvizsgázót, hanem a szövegben rejtőző nyelvtani problémák is próbára tegyék. Az olasz nyelvű fordítandó szövegek és a szövegértési feladatok egyaránt autentikus olasz újságcikkekből származnak. Itt, mivel a feladat lényege nem ugyanaz, (az előbbinél a pontos, magyaros fordítás, az utóbbinál a globális megértés és a megadott szempontok szerinti válaszadás a cél) a szöveg hosszúsága, nehézségi foka eltérő. A fordítási készség fejlesztésén kívül a szövege Kiadó: LEXIKA KIADÓ.
Rendelhető
1.890 Ft
Cikkszám: 115942
Kiadó: SZIKRA 2005 BT.
A „Készüljünk az olasz szóbeli nyelvvizsgára!” c. könyv elsősorban azoknak nyújt nagy segítséget, akiknek kevés idejük van a tanulásra, de mégis könnyedén szeretnék kifejezni magukat, bármilyen élethelyzetben. A kiadvány a szóbeli nyelvvizsga lényegét ragadja meg, kidolgozott témakörök és kérdésekre adott válaszok segítségével készít fel a nyelvvizsgára. Nem kell időt pazarolni a szótározásra, mivel a kidolgozott témakörök és a kérdésekre adott válaszok szövege után megtaláljuk a legfontosabb szavak fordítását is. Kiadó: SZIKRA 2005 BT..
Rendelhető
2.490 Ft
Cikkszám: 33146
Kötetünk többet nyújt a szokványos nyelvkönyvek nyelvi-nyelvtani gyakorlatainál: rejtvények, feladványok, játékos talányok könnyítik meg az idegen nyelv elsajátítását. A kötet végén található szójegyzék, és a rejtvények megoldása segíti az önellenőrzést. A sorozatban megjelent: Írd le bátran angolul! Írd le bátran németül! Írd le bátran franciául! Írd le bátran oroszul! Kiadó: HOLNAP KIADÓ.
Rendelhető
1.500 Ft
Cikkszám: 77591
Kiadó: EÖTVÖS JÓZSEF KÖNYV- ÉS LAPKIADÓ BT.
Rendelhető
3.990 Ft
Cikkszám: 22589
A világhírű USBORNE Kiadó színes, szórakoztató képekkel illusztrált szótárai azzal a céllal készültek, hogy megkönnyítsék és kellemes időtöltéssé tegyék a nyelvtanulást. Mindegyikben több mint kétezer, a mindennapi életben gyakran használt szó és kifejezés található. A szavakat egy-egy téma köré csoportosítottuk (A család, A test, Ház és lakás, Öltözködés, Élelmiszerek, Bevásárlás, Autóval, Nyaralás, Sport stb.), s a mulatságos képek, jelenetek szinte sugallják a szavak értelmét. A könyv végén a legfontosabb tudnivalókat összegző néhány oldal következik. A nyelvtanról dióhéjban címmel. Befejezésül pedig szójegyzék található. Ebben a magyar ábécé rendjét követve azokat a szavakat, kifejezéseket és mondatokat adjuk közre, amelyek a könyv illusztrált oldalain előfordulnak. Kiadó: HOLNAP KIADÓ.
Rendelhető
1.900 Ft
Cikkszám: 169373
Kiadó: RAABE KLETT OKTATÁSI TANÁCSADÓ ÉS KIADÓ .
Rendelhető
8.590 Ft
Cikkszám: 172562
Lehetővé tesszük Önnek a kommunikációt utazásai során a mindennapi helyzetekben és vészhelyzetekben egyaránt, még akkor is, ha az adott nyelvben teljes kezdőnek számít. A hangsúlyt az aktív kommunikációra, az áttekinthetőségre és a szövegben való könnyű tájékozódásra fektettük. Kiadó: LINGEA KFT..
Rendelhető
2.490 Ft