Termékek Menü

Mesekönyv

Rendezés:
Cikkszám: 171367
Az angyaloknak megvan az a képességük, hogy óvjanak bennünket,láthatatlanul vezessék lépteinket mindennapjainkban. A kötetben szereplőmesék bemutatják gyermekének az angyalok gyöngéd, szerető energiáit.Történeteik egyszerre varázslatosak és lenyűgözőek, olyan helyszínekkel ésszereplőkkel, amelyek minden gyermek képzeletét megragadják. Könyvünkmódot kínál arra, hogy gyermeke belekóstoljon a meditáció és a vizualizációtechnikáiba, melyek segítenek fejleszteni kreativitását és önbizalmát, miközbenellazítják, hogy pihentető alvást biztosítsanak számára. Kiadó: SYNERGIE PUBLISHING.
Nem rendelhető
3.890 Ft 3.501 Ft
Cikkszám: 177986
Ki tünteti el a lázrózsákat Juli arcáról? Milyen lesz az időjárás, ha két Reggel összeverekszik a Tejúton? Melyik a legrátermettebb szurkos kezű királyfi? És hány feje van valójában Csodaország Tündérének? A szerző legnépszerűbb mesegyűjteménye szüntelen játék a szavakkal, műfajokkal. A sok lírai, álomszerű kép és hang humorral párosul. Jól megférnek egymás mellett a kötetben a szokatlan csattanójú állattörténetek, a népi hagyományból merítő írások és a rövid, abszurd mesék. A Móra Kiadó új Lázár Ervin-sorozatában Molnár Jacqueline festményei illusztrálják a huszonkét mesét. „Vassal, vérrel, vencsellővel. És szeretettel.” Kiadó: MÓRA KÖNYVKIADÓ.
Rendelhető
2.790 Ft 2.511 Ft
Cikkszám: 176150
"A különleges norvég gyerekkönyv-sorozat Garmann életét követi nyomon. A Garmann utcája című kötetben a kisfiú immáron iskolába jár. Bepillantást kapunk, miként kezeli a kapcsolatait, hogyan alakít ki barátságokat, megismerkedünk vicces és őrült szomszédaival és az otthona körül élő emberekkel. A különleges grafikai megoldásaival, modern illusztrációs felfogásával is kitűnő képeskönyv-sorozat nemcsak a gyerekek és a szülők, hanem a kritikusok elismerését is kivívta világszerte. Elnyerte a legrangosabb nemzetközi gyerekkönyvdíjakat: a norvég Brage-díjat (2006); a Bolognai Gyerekkönyvfesztivál fődíját, (2007); a német ifjúságikönyv-díjat (2010).A példátlan nemzetközis siker mára sorozattá növelte a Garmann-köteteket. " Kiadó: SCOLAR KIADÓ ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT..
Rendelhető
2.450 Ft 2.205 Ft
Cikkszám: 158527
Kiadó: MANÓ KÖNYVEK
A Mackó család már javában készül a karácsonyra. A házról készült képeket böngészve beleshetünk minden szobába, és megnézhetjük, mit csinálnak Mackóék.Ez a kis képekkel tűzdelt történet arra hív, hogy együtt olvassunk és keresgéljünk, hisz a sok papírfülecske oldalról oldalra megannyi meglepetést is rejt. Kiadó: MANÓ KÖNYVEK.
Rendelhető
2.990 Ft
Cikkszám: 176316
Ez az óriási mesekönyv Andersen, Perrault és a Grimm fivérek tollából származó ötven legszebb klasszikus mesét foglalja egy kötetbe. Mindenki találkozhat kedvenc mesehőseivel, s rácsodálkozhat az eddig kevésbé ismert történetekre is. Olyan klasszikusokat olvashatnak, mint a Pöttöm Panna, A császár új ruhája vagy A suszter manói, de emellett megismerkedhetnek a len, a hét holló vagy Grizelda történetével is. Kiadó: NAPRAFORGÓ KÖNYVKIADÓ.
Rendelhető
4.990 Ft 4.491 Ft
Cikkszám: 174156
Kiadó: MANÓ KÖNYVEK
Ennek a fele se tréfa: Oli büntetésben van!Sipi bácsi megtiltotta neki, hogy játsszon a karácsonyi kosárlabda döntőn.Így aztán nélküle futnak ki a Kenguruk a pályára.Szegény Oli! Rajtad már csak a csoda segíthet! Vagy?...Vagy egy boszorkány titkos varázsitala!Úgy ám, Rézi mama sunyi cselt sző, így válik Oli a suli legjobb kosarasává.Ám de mi lesz, ha fény derül a szélhámosságra?Vajon meddig tart a rejtélyes csodafőzet hatása?És visszakapja-e végül a játéktudását Bikács, a nagycsapat sztárja?Csodálatos mesevilágba repít e lebilincselően izgalmas kisregény, amelyben főszerepet kap a bűbáj, a becsület és a barátság. No meg egy nagyszerű sportág: a kosárlabdázás!Ismerd meg a Kenguruk legemlékezetesebb kosárlabda mérkőzésének lélegzetelállító történetét, és a világ egyik legkedveltebb labdajátékának legfontosabb szabályait! Kiadó: MANÓ KÖNYVEK.
Rendelhető
1.990 Ft 1.592 Ft
Cikkszám: 171735
Kiadó: MANÓ KÖNYVEK
Ezen az életteli, öreg tölgyön nyomon követhetjük az évszakok váltakozását. Az ott lakó Bagoly néne és Bagoly bácsi,a Mókus és Tapsifüles család életében mindig történik valami érdekes. Ez a kis képekkel tűzdelt történet arra hív,hogy együtt olvassunk és keresgéljünk,hisz a sok papírfülecske oldalról oldalra megannyi meglepetést is rejt. Kiadó: MANÓ KÖNYVEK.
Rendelhető
2.490 Ft
Cikkszám: 171640
A három jó barát, akiket már a korábbi Nicholas Oldland kötetekből ismerünk elhatározza, hogy egy csónakban evezőtúrára indul. Nem könnyű úgy evezni, ha folyton nézeteltérések adódnak. A békés túra váratlan fordulatot vesz, s közben a jávorszarvas, a medve és a hód megtanulják, csak úgy jutnak ki a kalamajkából, ha összetartanak.Tanulságos, vidám mese, amelyet a szerző teremtette képi világ tesz még vonzóbbá.Felolvasásra és olvasásra egyaránt ajánljuk. Kiadó: TESSLOFF ÉS BABILON KIADÓI KFT..
Rendelhető
1.870 Ft 1.683 Ft
Cikkszám: 173849
Amikor Emil, a nyúl bújócskát játszik a barátaival, a hosszú fülei miatt folyton őt találják meg legelőször. Ezért aztán mindig elmegy a kedve a játéktól. Végül eszébe jut valami: a legjobb nyúlrejtek! Annyira zseniális, hogy a többiek nem is találják meg. Rettentően megijednek, és Emilnek is elkezdenek hiányozni a barátai. Mégiscsak a legjobb dolog együtt lenni – mindegy, hogy ki nyer a játékban! Kiadó: GENERAL PRESS KFT..
Rendelhető
2.500 Ft 2.000 Ft
Cikkszám: 100348
... ez a könyv nem jött volna létre, ha nincs a lányom,akinek elkezdtem mesélni Csodalóról és Kószálóról, aGödöllő melletti tanyán élő lovakról, akik közül Kósza,csupa jó szándékból, annyi galibát tudott okozni, hogyCsodának mindig volt mit helyrehoznia,... ha nincs a fiam, akinek tovább meséltem a két lótörténeteit, aki fölvette hangszalagra a rögtönzöttmeséket, hogy többet hallhassa, aztán mellém ült, ésmegvárta, amíg leírtam őket,... ha nincs valaki, aki egyetlen rajzzal el tudtamondani mindazt, amit én sok-sok szóval próbáltam,... és végezetül, ez a könyv egyáltalán nem jöhetettvolna létre, ha nincsenek olyan felnőttek, akikszeretnének érteni a gyerekek nyelvén, mert tudják,hogy sokat lehet tanulni tőlük-de, minthogy a fentiekmind voltak, így Csoda és Kósza is itt van a könyvben,már csak olvasni kell róluk, és néha nyerítenihelyettük, lószívvel, ahogy ők is szokták, mondjuk,így: nyíííí-ha-ha-ha-ha-ha, brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!cz.z Kiadó: POZSONYI PAGONY KFT..
Rendelhető
2.750 Ft 2.475 Ft
Cikkszám: 173193
"Mióta a világ világ, a gyerekek így születnek. Apától és anyától."A kalóz nagypapa című meseantológiában legjobb kortárs íróink – Marék Veronikától Szabó Borbálán keresztül Lackfi Jánosig – mesélnek a családról. Humoros és komoly történetek váltogatják egymást: megszületik a kistestvér, felköltözik a nagypapa a városba, fellázad a tévé, a nagymama rendbe szedi a rendetlen családot, a gyerekek hazahoznak egy kóbor kutyát. De persze a nehezebb témák is előkerülnek: ha elfogy a pénz, ha elválnak a szülők, vagy újra kell kezdeni az életünket – úgy, hogy mégis mindenkinek jó legyen.Valahogy így:"Ma vasárnap volt,és nekem nagyon jóa viszonyom a vasárnaphoz,mert ilyenkor mindenki itthon van"Egyszóval zajlik az élet, hol szeleburdin, hol komolyabban – hol sírunk, hol gurgulázva nevetünk. Ahogy a családokban ez előfordul.Az Autósmesék párjában megint kicsiknek-nagyoknak találunk meséket, Rubik Anna színes, könnyed rajzaival. Kiadó: POZSONYI PAGONY KFT..
Rendelhető
3.450 Ft 3.105 Ft
Cikkszám: 174162
The Berry and Dolly books in English at last!Berry the snail and Dolly the ladybird meet and make friends in this first book in the Berry and Dolly series. They argue over a juicy cherry they find on the ground but very soon make firends again. We also find out how to slide down a rainbow.The book contains two stories: Friendship and The Rainbow Kiadó: POZSONYI PAGONY KFT..
Rendelhető
1.990 Ft 1.791 Ft
Cikkszám: 172614
"Egy kisfiú árnyalakja jár-kél a könyv lapjai között, megy versről-versre s nézi, amit a költő, a kisfiú felnőtt mása látni és megmutatni akar általa: magának s nekünk, az olvasóknak. Azt a világot, az elmúlt, de sűrű, izgalmas, zsizsegő, folyton mozgó, játékra hívó, élő gyermekkor világát, melyet e költői alakmás jól ismert, hiszen egykor benne élt, de ahová a felnőttnek már nincs, soha nem is lehet visszatérése.A kötetet Urbán Tibor illusztrációi díszítik." Kiadó: MAGYAR NAPLÓ KIADÓ KFT..
Rendelhető
2.000 Ft 1.800 Ft
Cikkszám: 170704
Kiadó: KÁLVIN KIADÓ
A könyv segítségével a világ kezdetétől Pál apostolig összesen negyven bibliai történetet ismerhetnek meg a fiatal olvasók. A rövid, gyermekek számára is könnyen érthető ó- és újszövetségi történetek a képregények izgalmas világát idézik, és segítenek elképzelni, hogyan éltek az emberek a Biblia korában. Harcosok, királyok, szegény és gazdag emberek Isten vezetése mellett átélt történetei elevenednek meg a könyv lapjain, tanulságul szolgálva napjaink kis olvasóinak is. Kiadó: KÁLVIN KIADÓ.
Rendelhető
3.200 Ft 2.880 Ft
Cikkszám: 177678
Nem is kifli. Nem is kukac. Nem is bab, de nem is kavics. Kufli. Egy kufli sok mindenre hasonlít, és semmire sem. Pattog, mint egy gumilabda, pedig nem is az. Színes, mint egy nyalóka, pedig nem ehető. Van kicsi, van nagy. Van kövér és van sovány. Jönnek-mennek, sosem tudni, honnan hova...” Ők tehát a kuflik, akik a könyv első meséjében letelepednek egy elhagyatott réten, egy se nem túl kemény, se nem túl puha, éppen megfelelő kupacban. Szeretnek például hempergőzni és futkorászni, csakúgy nézni a naplementét és heverészni – és a vadmarcipánt sem vetik meg!Dániel András bumfordian humoros és kedves meséit az ovisoknak ajánljuk, de a szüleik is jókat fognak kuncogni olvasás közben! Kiadó: POZSONYI PAGONY KFT..
Rendelhető
1.990 Ft 1.791 Ft
Cikkszám: 176528
A gyermekirodalom klasszikusait felvonultató sorozatunk második darabja Wilhelm Hauff újabb öt történetét tartalmazza. A Grimm-testvérek kortársaként élt német meseíró megdöbbentően rövid alkotói pályája során írt regényt, novellát, szerkesztett újságot, mégis elsősorban a meséi által vált világhírűvé. Műveiben szülőföldje, Németország mesekincsét keleti motívumokkal ötvözte. Az eredmény egy rejtelmes hangulatú, jellegzetes hauffi mesevilág, amely nem nélkülözi a már-már meghökkentő és tanulságos elemeket sem. Ezúttal megtudhatjuk, milyen bánat nyomja Alexandria sejkjének, Ali Banunak a szívét; milyen varázslat folytán lesz egy Jakab nevű kisfiúból Orros, a törpe; választ kapunk arra, vajon miért tett szert Grünwiesel városkában nagy tekintélyre egy „idegen úr”, de Almanzor és Szaid kalandjai sem maradnak rejtve előttünk.E mesebeli tájak bebarangolásához ezúttal is a Szép Magyar Könyv-díjas illusztrátor, Szegedi Katalin egészoldalas rajzai nyújtanak segítséget. A meséket a száz éve szü Kiadó: GENERAL PRESS KFT..
Rendelhető
3.500 Ft 2.800 Ft
Cikkszám: 170744
Kiadó: MÓRA KÖNYVKIADÓ.
Rendelhető
1.990 Ft 1.791 Ft
Cikkszám: 170917
Kiadó: MÓRA KÖNYVKIADÓ.
Rendelhető
990 Ft 891 Ft
Cikkszám: 42645
Kiadó: OSIRIS
Bab Berci és a tünkány vagy kicsoda; A csodapatika; Bab Berci köve; Bab Berci Pálinkós Gyurka repülőgépét várja; Bab Berci és a csodanektár; Bab Berci, a bennszülött; A Fiú; Bab Berci együtt sír Nuuszi Kuuszival; Bab Berci ránéz Rév Zoli pálinkájára; Bab Berci jót tesz; Lapázi Lopez ellentolvajnagy; Bab Berci a városban. Kiadó: OSIRIS.
Rendelhető
1.880 Ft 1.692 Ft
Cikkszám: 179641
Hajdanán még egyszer más volt az állatok élete. A róka azzal kérkedett, hogy félelmetesebb a tigrisnél, a kutya elhatározta, hogy legyűri az oroszlánt, a farkas pedig felcsapott juhásznak, és elszántan őrizte a rábízott birkákat. Akkoriban még a majom volt az állatok királya, és bizony, sok furcsa dolog megesett. Ezeket a vidám, de tanulságos történeteket ismerheted meg ebből a mesekönyvből. Kiadó: SZALAY KÖNYVKIADÓ ÉS KERESKED?HÁZ KFT..
Rendelhető
2.150 Ft 1.935 Ft