Termékek Menü

Földméréstan 2.

Ár:
2.700 Ft
Azonosító: TM-71010
Cikkszám: TM-71010
Kiadó: Tankönyvmester Kiadó
Elérhetőség: Rendelhető
A Földméréstan és Földméréstan 2. című tankönyvek felépítésével megegyező rendszerben példákkal segíti az elméleti tudás megszilárdítását.
Várható szállítás: 2021. április 27.

Hasonló termékek

Cikkszám: TM-71001
Rendelhető
A tankönyv a földméréstani alapfogalmak áttekintése után ismerteti a vízszintes mérés eszközeit és gyakorlati módszereit, a különböző kitűzési feladatok megoldási lehetőségeit és a közvetett távolságmérést, a hagyományos és digitális teodolitok felépítését és működését, valamint a teodolitos szögmérést, a magasságmérést és a GPS helymeghatározás alapjait.
2.700 Ft
Cikkszám: TM-11012_5
Rendelhető
A tankönyv az AutoCAD program AutoCAD 2007 változata alkalmazásával oktatja a térbeli ábrázolást, a Síkbeli ábrázolás c. kötethez hasonlóan didaktikus felépítésben. A 3D-s ábrázolás elsajátítása lehetőséget nyújt összetett objektumok felépítésének tanulmányozására, bonyolult térbeli alakzatok elkészítésére, ill. a belőlük kialakítható háromdimenziós képek megalkotására. A könyv ismeretanyagának elsajátítása révén a műszaki rajzolás magas fokára, az alkalmazott művészetet érintő színvonalra juthat az olvasó.
2.700 Ft
Cikkszám: TM-11012_6
Rendelhető
A könyv a Számítógéppel segített rajzolás. Síkbeli ábrázolás és Térbeli ábrázolás c. könyvekben foglalt elméleti anyagok gyakorlására alkalmas, így kellő számú példa és feladat található benne mind a síkbeli, mind a 3D-s ábrázoláshoz.
2.700 Ft