Termékek Menü

Forgácsolási eljárások

Ár:
3.990 Ft
Azonosító: TM-21016
Cikkszám: TM-21016
Kiadó: Tankönyvmester Kiadó
Elérhetőség: Rendelhető
A korábbi tankönyv kompetecia alapú követelmények szerint átdolgozott változata. Tankönyvvé nyilvánítása folyamatban van.
Várható szállítás: 2021. május 11.

Hasonló termékek

Cikkszám: MK-59206
Rendelhető
3.990 Ft
Cikkszám: TM-51001
Rendelhető
A tankönyv számos ábrája, a szerkezeti és működési leírások megkönnyítik a viszonylag bonyolult szerkezeti elemekből álló erőátviteli rendszer felépítésének megismerését és megértését. A tankönyv részletesen foglalkozik a különféle tengelykapcsolókkal, sebességváltó (nyomatékváltó) művekkel, kardántengelyekkel, homokinetikus csuklókkal, osztóművekkel, differenciálművekkel, véghajtásokkal, azok konstrukciós változataival, csoportosításukkal, szerkezetükkel, működésükkel és a velük szemben támasztott műszaki követelményekkel.
3.990 Ft
Cikkszám: TM-21005_2_K
Rendelhető
A korábbi tankönyv kompetencia alapú követelmények szerint átdolgozott változata. Az Alapmérések sorozat bevezető kötete elsőként a méréselmélet alapjait tisztázza. Ezután a mérő- és ellenőrző eszközökkel foglalkozik, részletesen tárgyalva az egyes eszközök alkalmazási területeit és jellemzőit, majd a mérések előkészítése és értékelése fejezet következik. A könyvet a gyakorlati mérési feladatok leírása zárja.
3.990 Ft