Termékek Menü

Kereskedelmi alapismeretek és alapgyakorlatok

Ár:
2.430 Ft
Azonosító: TM-41001
Cikkszám: TM-41001
Kiadó: Tankönyvmester Kiadó
Elérhetőség: Rendelhető
A három éves képzéshez készített, színes fotókkal illusztrált tankönyv a konyhai műveletek bemutatása – hideg-meleg előételek, levesek, főzelékek, mártások tészták, különféle húsfélék, saláták stb. készítése – mellett kitér az árugazdálkodásra, a munkaszervezésre, és a marketing jelentőségére is.
Várható szállítás: 2021. augusztus 10.

Hasonló termékek

Cikkszám: TM-12015
Rendelhető
A gépészeti és rokon szakmák széles körében ajánlott tankönyv a hagyományos és nélkülözhetetlen fémipari eszközöket, szerszámokat és ezek használatát, valamint az alapműveleteket tárgyalja. Az ismertetés kitér a műveletek céljára, folyamatára és a biztonságtechnikai eljárásokra.
2.430 Ft
Cikkszám: TM-12003
Rendelhető
A könyv a moduláció és demoduláció, valamint az elektroakusztika áttekintésével kezdődik. Ezután az analóg és digitális hangrögzítés, az antennákkal és tápvonalakkal kapcsolatos alapfogalmak következnek. Mindezeket a rádióadás- és rádióvétel-technika, ill. televízióadás- és televízió-vételtechnika, valamint az utóbbihoz szorosan kapcsolódó mágneses képrögzítés fejezetek követik. A tankönyv alapvető ismereteket tartalmazó részét a mikrohullámú és kábeltelevíziós műsorszórással kapcsolatos tudnivalók zárják. A könyv utolsó két fejezete a televíziótechnika továbbfejlesztésében elért eredményekkel (sztereohang átvitele, a PALplusz rendszer, digitális televíziós rendszerek stb.), fejlesztési tendenciákkal, valamint a speciális videoeszközökkel (továbbfejlesztett képcsövekkel, új típusú megjelenítő-eszközökkel) foglalkozik.
2.430 Ft
Cikkszám: MK-6024-9
Rendelhető
2.436 Ft
Termék címkék: Tankönyvmester Kiadó