Termékek Menü

Pincér szakmai ismeretek (hivatalos tankönyv)

Ár:
5.690 Ft
Azonosító: TM-61003
Cikkszám: TM-61003
Kiadó: Tankönyvmester Kiadó
Elérhetőség: Rendelhető
Cukrász szakmai ismeretek c. könyv második kötete a kikészített sütemények, így a torták, szeletek, minyonok, desszertek, csemegék, krémesek stb. elkészítésével foglalkozik.
Várható szállítás: 2021. szeptember 29.

Hasonló termékek

Cikkszám: TM-61002_1
Rendelhető
A színvonalas vendéglátáshoz hozzátartozik a pincérek, felszolgálók a magas szintű szakmai képzettsége is. Az egyre bővülő szakmai ismereteket, követelményeket foglalja össze ez a színes fotókkal illusztrált könyv, amely a szorosan vett felszolgálói ismeretek és feladatok ismertetésén kívül kitér a gazdálkodással összefüggő ismeretekre, a marketing jelentőségére, az élelmiszerismeretre, az áruforgalmi tevékenységekre. A könyv tartalmaz egy ún. „Gasztronómiai lexikont is, amelyben a legfontosabb szakszavak rövid magyarázata található.
5.690 Ft
Cikkszám: TM-61002_2
Rendelhető
A könyv és a CD melléklet elsősorban a vendéglátási szaknyelv tanulóinak készült, de haszonnal forgathatják a turizmus szaknyelv tanulói is. Az összeállított anyag a nyelvi készségek és kompetenciák fejlesztésére szolgál, nagy súlyt helyezve a beszédértés és a beszédkészség fejlesztésére. A feladatok és a hanganyagok a vendéglátási szaknyelv gyakorlásához nyújtanak segítséget.
5.690 Ft
Termék címkék: Tankönyvmester Kiadó