Termékek Menü

Vállalkozási ismeretek 2.

Ár:
3.590 Ft
Azonosító: MK-6088
Cikkszám: MK-6088
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Kft..
Elérhetőség: Rendelhető
Várható szállítás: 2023. október 05.

Hasonló termékek

Cikkszám: 176248
Rendelhető
Magyarország Alaptörvényének és a kapcsolódó sarkalatos törvények hatályba lépésével a magyar alkotmányjog mélyreható és folyamatos átalakuláson megy keresztül. A legutóbbi időkben is alapvető változások érintették az államszervezet több területét. E változások szükségessé tették a Bevezetés az alkotmányjogba, Az Alaptörvény és Magyarország alkotmányos intézményei című kötet frissítését, hogy az naprakész információval szolgáljon.Célunk azonban nem pusztán az ismeretátadás, sokkal inkább az, hogy olvasóink a hatályos rendelkezések rendszerezett áttekintésén túl az alkotmányjog kultúrájából kapjanak ízelítőt. A kötet az első kísérlet az átalakulás óta, hogy összefoglaló jelleggel betekintést adjon az új alkotmányos intézményrendszerbe. Kiadó: HVG ORAC LAP- ÉS KÖNYVKIADÓ KFT..
3.590 Ft
Cikkszám: 167987
Rendelhető
A Nagy Recesszió négy éve ül a nyakunkon, és nem akar magától elmúlni. A különleges közírói vénával is megáldott közgazdasági Nobel-díjas Paul Krugman szerint ennek nem kellene így lennie. A válságba sodródott országok tele vannak tehetséges emberekkel, bővelkednek szellemi és anyagi erőforrásokban, vagyis a jólét és a vágyott prosperitás minden feltétele adott számunkra. Akkor mi a tartós problémák okozója?Krugman előbb a rá jellemző közérthető és sodró érveléssel értékeli a helyzet súlyosságát és azt, hogy miért nem tudunk kilábalni a depresszióból, majd egyértelmű és meglepően gyors kiutat ajánl. Meggyőző üzenete szerint csak egy lépésre vagyunk attól, hogy leszámoljunk a válsággal - ehhez mindössze a politikai vezetők tisztánlátására és határozott döntéseire van szükség. Kiadó: AKADÉMIAI KIADÓ ZRT..
3.600 Ft 3.240 Ft
Cikkszám: 162138
Rendelhető
A szerző két évtizeden át tanulmányozta, hogyan viszonyulunk a minket körülvevő tárgyakhoz és technikai eszközök. Kísérletei alapján meglepő eredményre jutott:a számítógépek életünk társas szereplői, mert agyunk számára közömbös, hogy emberekkel vagy gépekkel dolgozunk. Ugyanúgy reagálunk, fogadjuk a kritikát ésörülünk a dicsérnek, még akkor is, ha egy számítógéptől jön. Ez a felfedezés vezetett arra, hogy a tudomány eddig feltáratlan területeit új módszerekkel kell vizsgálni, hogy jobban megismerve önmagunkat és egymást boldogabbak lehessünk a magánéletünkben és eredményesebbek a munkánkban.A könyv rengeteg pszichológiai kísérletet bemutatva, új megvilágításba helyezi mindazt, amit idáig hittünk társas kapcsolatinkról és azemberi viselkedésről. Többek között megtudhatjuk: Vajon az ellentétek tényleg vonzzák-eegymást? Jó-e, ha kritika közben dicsérünk is? Hogyan ösztönözhetünk másokat hatékonyabb munkavégzésre? Hogyan vehetjük rá a főnököt, hogy megemelje a fizetésünket? Mitől leszünk Kiadó: HVG KIADÓI ZRT..
3.600 Ft 3.240 Ft