Termékek Menü

Wir 2. tankönyv – Német nyelvkönyv általános iskolásoknak

Ár:
2.765 Ft
Azonosító: WIR2TK
Cikkszám: WIR2TK
Kiadó: KLETT KIADÓ
Elérhetőség: Rendelhető
Várható szállítás: 2021. október 01.

Hasonló termékek

Cikkszám: 70455
Kiadó: LEXIKA KIADÓ
Rendelhető
A `Schulbus` új, átdolgozott változata olyan 8-9 évesek számára készült, akik most kezdenek ismerkedni a nyelvvel. Rövid szóbeli kezdő szakasz után a tanulók az írás, olvasás tanulása mellett elsajátíthatják a legalapvetőbb nyelvtani alapismereteket is. A szókincsfejlesztést jól szolgálják a rövid szövegek, illetve olvasmányok, melyek megértését szép színes illusztrációk is segítik. A könyvben mind a nyelvtani ismeretek, mind a szókincs gyakorlásához sok feladat található. A tankönyvhöz munkafüzet is készült, mely további lehetőséget ad az egyéni és csoportos gyakorláshoz, valamint a hallás utáni megértés fejlesztéséhez. Találhatók a könyvben dalok, mondókák, melyek ugyancsak a szókincs bővítését szolgálják. Szorgalmas tanulással elérhető, hogy a legfontosabb témakörökről, mint pl. a család, iskola, vásárlás stb. képes lesz a tanuló röviden beszélni, illetve elbeszélgetni. Mindezt a könyvhöz készült hanganyag és munkafüzet is segíti. Kiadó: LEXIKA KIADÓ.
2.750 Ft
Cikkszám: 152316
Rendelhető
Az üzleti kommunikáció során leggyakrabban használt állandósult szókapcsolatok, kifejezések, melyek segítenek a levélírásban, a telefonálás lebonyolításában, a szállodai szoba–, illetve repülőjegy foglalásban, a konferenciára való jelentkezésben.Az írásbeli kommunikáció során használt mintaszövegekkel (levél, e-mail, fax), szóbeli kifejezésekkel, formai sajátosságokkal (pl. keltezés) kiegészítve. Kiadó: GRIMM KÖNYVKIADÓ KFT..
2.790 Ft
Cikkszám: 102299
Kiadó: OLASZY KAMILLA
Rendelhető
A Banken - Steuern - Rechnungswesen - Großes Testbuch szaknyelvi gyakorlókönyv azoknak a nyelvtanulóknak szól, akik szókincsüket és nyelvtani ismereteiket a bank, az adózás és a számvitel témaköreiben kívánják elmélyíteni, és adott esetben közép- vagy felsőfokú német szakmai nyelvvizsgán szeretnék magu¬kat megmérettetni. A feladatok megfelelnek az Európa Tanács Közös Európai Referenciakeretében ajánlott B2 és C1 követelményrendszernek és szintbesorolásnak. Természetesen haszonnal forgathatják a kötetet azok is, akik már rendelkeznek megfelelő nyelvvizsga-tanúsítványokkal, de tudásukat szinten kívánják tartani, illetve fel akarják frissíteni. Kiadó: OLASZY KAMILLA.
2.800 Ft