Termékek Menü

Munka és környezetvédelem. A modulrendszerű szakképzéshez (hivatalos tankönyv)

Ár:
2.835 Ft
Azonosító: TM-11102
Cikkszám: TM-11102
Kiadó: Tankönyvmester Kiadó
Elérhetőség: Rendelhető
Az átdolgozott és javított kiadásban a szerző tömören ismerteti az informatika alapjait, a számítógép felépítését, az operációs rendszerek típusait és működését, az iskolai és az Internetes hálózat kezeléséhez szükséges alapismereteket, valamint a szövegszerkesztés és a táblázatkezelés leírását. A gyakorlati feladatokat feldolgozó fejezetek kiemelik a megoldandó munka szoftverfüggetlen elemeit és jellemzőit, összefoglalják az adott alkalmazás célját és lehetőségeit.
Várható szállítás: 2023. szeptember 28.

Hasonló termékek

Cikkszám: TM-22005
Rendelhető
A tankönyv a méréstechnikai alapfogalmakat összefoglaló bevezető után áttekinti a legfontosabb hőmérséklet- és nyomásmérési módszereket és eszközöket, majd az elvi alapok és a mérési elrendezés ismertetésével részletesen tárgyalja a legfontosabb épületgépészeti rendszerek (szelep, csővezeték, szivattyú, vízmelegítő, radiátor, gázkonvektor, ventilátor, elszívószelep, anemosztát stb.) vizsgálati módszerét, ill. a füstgázösszetétel- és a zajszintmérés menetét. A tankönyv az egyes méréseket a legfrisebb szabványokban foglaltak szerint tárgyalja.
2.835 Ft
Cikkszám: TM-22001
Rendelhető
A tankönyv célja, hogy a benne foglalt ismeretek elsajátításának mélységétől függően a szakember a gyártók által rendelkezésre bocsátott gépkönyvek alapján a tüzeléstechnikai berendezéseket kezelni, karbantartani, javítani tudja. A könyv megfelel az Uniós ISCED szintekben megfogalmazott elvárásoknak és ismerteti a legújabb szabványok előírásait. A könyv a fizikai, méréstechnikai és irányítástechnikai alapfogalmak összefoglalása után részletesen ismerteti a kommunális és ipari tüzeléstechnikai berendezések felépítését, működését, karbantartását és telepítési szabályait, valamint az égéstermék-elvezető rendszerekre vonatkozó előírásokat.
2.835 Ft
Cikkszám: OH-FOL910TB_II
Rendelhető
2.850 Ft