Termékek Menü

Szerelőipari anyagok és technológiák

Ár:
2.835 Ft
Azonosító: TM-22001
Cikkszám: TM-22001
Kiadó: Tankönyvmester Kiadó
Elérhetőség: Rendelhető
A tankönyv célja, hogy a benne foglalt ismeretek elsajátításának mélységétől függően a szakember a gyártók által rendelkezésre bocsátott gépkönyvek alapján a tüzeléstechnikai berendezéseket kezelni, karbantartani, javítani tudja. A könyv megfelel az Uniós ISCED szintekben megfogalmazott elvárásoknak és ismerteti a legújabb szabványok előírásait. A könyv a fizikai, méréstechnikai és irányítástechnikai alapfogalmak összefoglalása után részletesen ismerteti a kommunális és ipari tüzeléstechnikai berendezések felépítését, működését, karbantartását és telepítési szabályait, valamint az égéstermék-elvezető rendszerekre vonatkozó előírásokat.
Várható szállítás: 2023. szeptember 28.

Hasonló termékek

Cikkszám: TM-22005
Rendelhető
A tankönyv a méréstechnikai alapfogalmakat összefoglaló bevezető után áttekinti a legfontosabb hőmérséklet- és nyomásmérési módszereket és eszközöket, majd az elvi alapok és a mérési elrendezés ismertetésével részletesen tárgyalja a legfontosabb épületgépészeti rendszerek (szelep, csővezeték, szivattyú, vízmelegítő, radiátor, gázkonvektor, ventilátor, elszívószelep, anemosztát stb.) vizsgálati módszerét, ill. a füstgázösszetétel- és a zajszintmérés menetét. A tankönyv az egyes méréseket a legfrisebb szabványokban foglaltak szerint tárgyalja.
2.835 Ft
Cikkszám: TM-21005_3
Rendelhető
A tankönyv a klasszikus villamos méréseket ismerteti, amelyek alkalmasak arra, hogy a tanulók az elméletben tanult fogalmak és a közöttük fennálló összefüggések, törvényszerűségek igazolásán túl az iskolai laboratóriumban, mérőteremben megszerezzék az alkalmazás készségét. A méréselméleti ismeretek elsajátításán kívül bemutatja a leggyakrabban használt villamos mérőműszerek működési elvét, azok használatát.
2.890 Ft
Cikkszám: TM-12020
Rendelhető
A feladatgyűjtemény elsősorban a Kiadó három alapozó elektronika (Az elektronika alapjai, Elektronika és a Digitális elektronika c.) tankönyvének használatához nyújt segítséget, mivel követi azok felépítését, gondolatiságát.
2.700 Ft
Termék címkék: Tankönyvmester Kiadó